«Γ...σου να στρώσεις, τσόλι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Γ...σου να στρώσεις, τσόλι»

❱❱ «Οχετός» από τον Νίκο Καρανίκα, μέσω facebook, σε επιχειρηματία που σχολίασε το κοινωνικό μέρισμα

Πέρα από κάθε όριο ήταν το υβρεολόγιο που εκτόξευσε, μέσω facebook, ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας σε μια επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, η οποία... τόλμησε να ασκήσει κριτική για το κοινωνικό μέρισμα κάτω από την ανάρτησή του! Ξεχνώντας την ιδιότητα που φέρει, χρησιμοποίησε εκφράσεις για τις οποίες ο χαρακτηρισμός «αγοραίες» είναι επιεικής.

«Γ...σου να στρώσεις, τσόλι, που θα μιλήσεις σε μένα έτσι» ξέσπασε κατά της Κικής Μαχαιρίδου, όταν εκείνη του έγραψε ότι θα έπρεπε να ντρέπονται που μιλούν για μερίσματα, την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί θύματα από μια βροχή.

Η επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στη Μύκονο, όπου είναι ιδιοκτήτρια ενός από τα μεγαλύτερα vip travel agencies, με πελάτες της μεγάλα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ. Οταν σχολίασε την ανάρτηση, ξεκίνησε ένας οχετός ύβρεων από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού. Με ορθογραφία που βγάζει... μάτια, ο -φανατικός θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη και πρώην σερβιτόρος- Νίκος Καρανίκας χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας», «ξεπλυμένο φασιστάκι», «βρομιάρα ξεβαμμένη», «ξέρασμα σιχαμένο της Ιστορίας»! Η Κική Μαχαιρίδου, από την πλευρά της, απάντησε αποκαλώντας τον «αμόρφωτο» και «χολέρα της κοινωνίας».

Η κυρία Μαχαιρίδου δήλωσε ότι, την ώρα που οι κάτοικοι της Μάνδρας μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, αντί ο σύμβουλος του πρωθυπουργού να προσπαθεί να λύσει τα σοβαρά προβλήματα, ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα. Και πρόσθεσε με νόημα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει μήνυση εναντίον του για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της.

Η εξήγηση

Σε δεύτερο χρόνο, ο Νίκος Καρανίκας, που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα με αναρτήσεις-ύμνους για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και με το αμίμητο «η καριέρα είναι χολέρα», εξήγησε: «Εκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μού μιλούσε στο Messenger του facebook - δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά, όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν προφανώς ήταν και απαραίτητο να τη βρίσω».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ