Το Μπόλιγουντ κοντά στους πλημμυροπαθείς της Πιερίας!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οσα παίρνει ο άνεμος

Το Μπόλιγουντ κοντά στους πλημμυροπαθείς της Πιερίας!

❱❱ 10.000 ευρώ από Ινδό παραγωγό στη  Μητρόπολη για ανακούφιση των πληγέντων

ΑΠΟ ΤΗ 
ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το Μπόλιγουντ κοντά στους πληγέντες από τις πλημμύρες! Ο Ινδός παραγωγός του Μπόλιγουντ Ράβιντερ Νταρίγια συναντήθηκε χθες, στη Βουλή, με τον μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιο, στον οποίο παρέδωσε 10.000 ευρώ, που θα πάνε για τη στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στον νομό Πιερίας. 

Και εκεί οι καταστροφές ήταν τεράστιες, αλλά το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξαν θύματα, όπως στη Μάνδρα Αττικής.

Ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος ήταν ο άνθρωπος που έφερε κοντά τον Ινδό παραγωγό (o οποίος εξελίσσεται σε μεγάλο φιλέλληνα) με τον μητροπολίτη Γεώργιο.

Το δράμα των κατοίκων της Πιερίας το έζησε από κοντά και ο ίδιος, καθώς αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα με το επιτελείο του στον Ολυμπο.
Τριάντα πέντε Ινδοί ηθοποιοί και πέντε τραγουδιστές συμμετέχουν σε δίωρης διάρκειας ντοκιμαντέρ που γυρίζεται με θέμα τις ομορφιές και την ιστορία του νομού, το οποίο θα λειτουργήσει ως προπομπός της ταινίας Μπόλιγουντ που ακολουθεί.

Ο μητροπολίτης δέχθηκε με χαρά τη δωρεά, ευχαριστώντας τον Νταρίγια για την ευαισθησία του απέναντι στους δοκιμαζόμενους κατοίκους του νομού που ξεσπιτώθηκαν από τις πλημμύρες.
Ο Ινδός έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς άλλους, που δεν είχαν την ίδια ευαισθησία, και μπράβο του!

Αυλωνίτου με σκίσιμο στη φούστα που βγάζει μάτι

❱❱Με ένα βαθύ σκίσιμο, που αναδείκνυε τα ψηλά, καλλίγραμμα πόδια της, εμφανίστηκε χθες στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
Η «ωραία Ελένη» του κυβερνώντος κόμματος διατηρεί σε φόρμα το σώμα της κολυμβήτριας που είχε όσο ήταν πρωταθλήτρια του νερού, παρά τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει.
Το δε σκίσιμο της φούστας έβγαζε το... μάτι των αντρών που παρατηρούσαν την εμφάνισή της! «Αχ, βρε παλιομισοφόρια, τι τραβάν για σας τ' αγόρια, τι τραβάν για σας τ' αγόρια»!

Ο Νίκος Παππάς στο Δημοκρίτειο Θράκης

❱❱Εάν ήταν καθηγητής ο Νίκος Παππάς, θα πήγαινα κάθε μέρα για μάθημα! Είναι ωραίος άντρας, έτσι όπως κοιτάζω τις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται να διασχίζει το αμφιθέατρο.
Ο υπουργός μίλησε (ως καλεσμένος του καθηγητή Διονύση Χιόνη) στους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Θράκης για τα δίκτυα πρόσβασης νέας γενιάς (NGA) και, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, εξήγησε την επίδραση των δικτύων στην ελληνική οικονομία.

(!)

Ο Νίκος Καρανίκας στόλισε! Πιστός στο πνεύμα των ημερών, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού στόλισε αυτή τη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο...
Και λέω «αυτή τη φορά», γιατί προ ημερών... στόλιζε από το facebook τους επικριτές του!
Το ηλεκτρονικό δεντράκι που έφτιαξε και φέρει την υπογραφή του είναι λαμπερό και πρωτότυπο. Ο... ευαίσθητος Καρανίκας ξαναβγήκε στην επιφάνεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ