Τρίγωνα και Αϊ-Βασίληδες για τους οικογενειάρχες πολιτικούς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οσα παίρνει ο άνεμος

Τρίγωνα και Αϊ-Βασίληδες για τους οικογενειάρχες πολιτικούς

❱❱ Οι ευχές μετά μουσικής στον Νίκο Βούτση και οι χαρές των Χατζηδάκη και Τζιτζικώστα

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Καθένας έχει και τον Αϊ-Βασίλη του. Για τον Κωστή Χατζηδάκη είναι ο Γιαννάκης, ο οποίος γεννήθηκε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, για τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα ο μικρός γιος του, επίσης.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μακράν ο πιο καλός οικογενειάρχης πολιτικός. Το ξέρουν όλοι... πολύ περισσότερο η Δάφνη, η Σοφία και ο Κωνσταντίνος, που ζουν αυτή την πλευρά του μπαμπά τους ακριβώς όπως πρέπει.
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, με τα εγγόνια του να είναι η προτεραιότητά του.

Η Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, μαγείρεψε με τον δικό της «Αϊ-Βασίλη της αγοράς των Ιωαννίνων», ενώ κάλαντα άκουσε από τα αγιοβασιλάκια της περιφέρειάς του και ο Κώστας Μπακογιάννης.Στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση τραγούδησαν τα κάλαντα τα παιδιά του παιδικού σταθμού της Βουλής. «Κόκκινες όμορφες ζεστές μέρες» για όλους!

Το καραφλό αβγό και το διαχρονικό κέρατο

❱❱«Κάρτας το ανάγνωσμα» σήμερα. Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη θυμήθηκε το «διαχρονικό κι ωραίο κέρατο» και το έβαλε στην κάρτα της! Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και το 2018...
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από την άλλη, άρχισε πριν από δύο χρόνια να στέλνει το «καραφλό αβγό του», που από Χριστούγεννα σε Πάσχα το εμπλουτίζει αναλόγως. Τώρα μας το έστειλε με σκουφάκι του Αϊ-Βασίλη και προσθήκη του έτους που αισίως θα διανύσουμε οσονούπω.Και, φυσικά, η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν αυτή που τους πήρε όλο το χαρτί με την πρωτοχρονιάτικη κάρτα της. «Επτά φορές κι αν πέσεις, οκτώ να σηκωθείς» προτρέπει η Ντόρα, που ξέρει πολύ καλά πώς είναι να πέφτεις και να σηκώνεσαι... συνέχεια όμως. Αν μη τι άλλο, οι δεξιοί έχουν χιούμορ και αυτοσαρκασμό! Με το καλό να έρθει το 2018 και για τη Ν.Δ.!

Ο Τσίπρας για ζεστές σούπες και... χιόνι στη Σερβία

❱❱Πριβέ επίσκεψη στη Σερβία έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ζεστές σούπες αλλά και χιόνι λέγεται ότι περιελάμβανε το χριστουγεννιάτικο «μενού» του πρωθυπουργού σε αυτή την καθαρά ιδιωτική στιγμή του.

Πήγε για κεμπάπ

❱❱Παραμονές Χριστουγέννων και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης (φωτό) πήγε για κεμπάπ στο Μοναστηράκι, στο καραμανλικό στέκι του Μπαϊρακτάρη. Ανετος κι ωραίος ο πρόεδρος, χαιρετούσε τους πολίτες και μοίραζε ευχές και κάρτες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ