Ο Αδωνις γκαφατζής της χρονιάς

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αδωνις γκαφατζής της χρονιάς

❱❱ Εκοψε βασιλόπιτα κρατώντας ανάποδα το μαχαίρι και μετά από λίγο έγινε το «έλα να δεις» στο διαδίκτυο

Μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης να κόβει την παραδοσιακή βασιλόπιτα, στο πλευρό της όμορφης συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου, στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένα ανελέητο... τρολάρισμα στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. από τους χρήστες των social media! 

Στη φωτογραφία, που έγινε viral, ο Αδωνις Γεωργιάδης κρατάει ένα μαχαίρι βουτύρου και ετοιμάζεται να ριχτεί στην... αναζήτηση του πρωτοχρονιάτικου φλουριού, ενώ η σύζυγός του, Ευγενία, φορώντας μία μπλούζα με χρυσές παγιέτες, έχει γείρει πάνω του και κοιτάζει τον φακό! Η γιορτινή φωτογραφία συνοδεύεται από τις απαραίτητες ευχές για υγεία και ευτυχία.Το τρυφερό ενσταντανέ ίσως να μην έπαιρνε μεγάλη έκταση, αν οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του facebook δεν πρόσεχαν μία μικρή λεπτομέρεια, την οποία έσπευσαν να μοιραστούν!

Βροχή από σχόλια

Η λεπτομέρεια αυτή που έβαλε «φωτιά» στα social media ήταν ότι ο γνωστός πολιτικός εμφανίζεται στη φωτογραφία να κρατάει... ανάποδα το μαχαίρι, ενώ δεν υπάρχει κάτι στο πρόσωπό του που να προδίδει ότι έχει καταλάβει την... γκάφα του!


Οπως ήταν αναμενόμενο, μετά την επισήμανση αυτή, τα σχόλια έπεσαν βροχή: «Γατάκια, ο Αδωνις μόνο διπλολέπιδα κρατάει» γράφει με χιουμοριστική διάθεση ένας χρήστης, ενώ άλλος αναφέρει: «Την κόβει από κάτω προς τα πάνω τη βασιλόπιτα, ρε κορόιδα, και το φλουρί δεν πέφτει, σηκώνεται»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ