Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Σπορτίβ» τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο!

❱❱ Το look του Γιάννη Αποστολάκη, «μαγνήτης» στην ορκωμοσία του πατέρα του ως υπ. ΑμύνηςAπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Εχουμε δει και ξαναδεί ορκωμοσίες υπουργών, αλλά «celebrity ορκωμοσία» μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να μας επιφυλάσσει! Ο νέος υπουργός Αμύνης Ευάγγελος Αποστολάκης ορκίστηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, έχοντας στο πλευρό του έναν «MasterChef»!

Φυσικά, μιλάμε για τον γιο του Γιάννη Αποστολάκη, που στάθηκε πλάι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, παρακολουθώντας τη μεγάλη αυτή στιγμή για τον μπαμπά του, με σπορ μπλε κοστούμι και αθλητικά παπούτσια.
Η σπορ σικ εμφάνιση του παρουσιαστή της εκπομπής «Οι θαλασσόλυκοι», αλλά και παίκτη του reality μαγειρικής «MasterChef», έκλεψε τις εντυπώσεις στην ορκωμοσία του ναυάρχου, που μπήκε χθες στην ενεργό πολιτική.

Χωρίς γραβάτα

Σνίκερ και κοστούμι, χωρίς γραβάτα, όπως άλλωστε όλοι οι Συριζαίοι, ήταν η εικόνα που αιχμαλώτισε όλα τα φλας των φωτογράφων. Παρ’ όλα αυτά, ο Ευάγγελος Αποστολάκης κατάφερε και έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και εν συνεχεία υπέγραψε το πρωτόκολλο διορισμού του.

4682419

Ο Γιάννης Αποστολάκης με τη μητέρα του και σύζυγο του νέου υπουργού δεν σταμάτησε να κοιτάζει με καμάρι τον πατέρα του. Οπως η στήλη πληροφόρησε από χθες τους αναγνώστες, ο ομορφονιός Γιάννης είναι ένας εκ των δύο γιων του ναυάρχου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και αποστρατεύθηκε κατόπιν απόφασης του ΚΥΣΕΑ, προκειμένου να αναλάβει τα νέα καθήκοντά του.

«Μπαράζ» από βασιλόπιτες

1 0

❱❱Συνεχίζεται ακάθεκτο «το κοπή τη πίτα»! Η Ρένα Δούρου (φωτό πάνω) με τους συνεργάτες της στην Περιφέρεια Αττικής έκοψε την πίτα της στο γραφείο, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά (φωτό κάτω) έκοψε τη βασιλόπιτά της, καλώντας τους συνεργάτες του γραφείου της στο σπίτι. Εκεί, με τον σύζυγό της Στράτο και τον γιο τους Σωκράτη, το γλέντησαν δεόντως.

2
Από την άλλη, ο τομεάρχης Υγείας και βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου έκοψε την πίτα του στο κτήμα «Σάντα Μαρία» στην Παιανία, σε μια πρωτοφανή για πολιτικό εκδήλωση, όπου κλείστηκαν όλοι οι περιφερειακοί δρόμοι της Παιανίας που οδηγούσαν στο κτήμα, και χρειάστηκε η βοήθεια της Τροχαίας για να μπορέσουν οι καλεσμένοι να προσεγγίσουν το κτήμα.

Χάρηκαν το χιόνι σαν παιδιά

f5 savvas anastasiadis f6 stefos

❱❱Δεν εμποδίζουν οι πολιτικές εξελίξεις το… παιχνίδι στο χιόνι! Κι αυτό το χιόνι ήταν της «Υπατίας»…
Oι Σάββας Αναστασιάδης (φωτό πάνω) και Θεόδωρος Καράογλου, βουλευτές Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., ο Γιάννης Στέφος (φωτό κάτω), βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η Μερόπη Τζούφη, υφυπουργός Παιδείας, χάρηκαν το χιόνι των τελευταίων ημερών όπως το χαίρονται τα μικρά παιδιά. Μαζί και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου. Οι Θεσσαλονικείς, Βόρειοι γαρ, είχαν χιόνι στις πόρτες τους και το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Το ίδιο και ο Γιάννης Στέφος με τη Μερόπη Τζούφη, που φωτογραφήθηκαν σε χωριά των Ιωαννίνων απ’ όπου κατάγονται.
Χαρείτε χιόνι όσο υπάρχει ακόμη, γιατί έρχονται εκλογές, παιδιά!

(!)

esr 1501 008 cmyk

Τα μαθητικά του χρόνια θυμήθηκε ξαφνικά χθες ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου. Ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media μια ρετρό φωτογραφία από την τετάρτη τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, της χρονιάς 1970-1971. Ολόκληρη η τάξη του Κεγκέρογλου, με τον δάσκαλο Μανώλη Φραγκιαδουλάκη να ξεχωρίζει.
Ο βουλευτής αναγνωρίζεται εύκολα, αν γίνει κανείς λίγο πιο παρατηρητικός. Είναι το γουλί κουρεμένο αγοράκι που κάθεται στην κάτω σειρά αριστερά. Αναμνήσεις για τον Βασίλη Κεγκέρογλου, που επιπλέον χθες δέχθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή τους δύο γιους του Αλέξανδρο και Νικόλα.

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...