Οι βουλευτές «πήραν σβάρνα» τις λαϊκές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οσα παίρνει ο άνεμος

Οι βουλευτές «πήραν σβάρνα» τις λαϊκές

❱❱ Εν αναμονή των εκλογών Μάρδας, Κασιδιάρης και Γεωργιάδης έκαναν το «καθήκον» τους

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Πού ’σουνα καλέ εχθές, που σε πήρα οκτώ φορές, και δεν ήσουνα εκεί; “Είχα πάει λαϊκή”»...

Οταν οι βουλευτές «παίρνουν σβάρνα», που λέει κι ο λαός, τις λαϊκές αγορές, όλοι καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές...«Την ομορφιά των λαϊκών αγορών», όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θέλησε να ζήσει από κοντά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Επισκέφθηκε τη λαϊκή της γειτονιάς του, είδε τις τιμές των προϊόντων και μίλησε με τους παραγωγούς πίσω από τους πάγκους.

Η είδηση, φυσικά, είναι ότι κατάφερε να τη διασχίσει χωρίς κανείς να του φωνάξει! Τέτοιο πρόβλημα, φυσικά, δεν είχε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, που κι αυτός περπάτησε στη λαϊκή, γιατί το κόμμα του δεν κυβερνάει. Αρα, γιατί να ακούσει γκρίνιες; Ο Μάριος, όμως, πηγαίνει συχνά στις λαϊκές, όπως και στις δύο κεντρικές αγορές των Αθηνών και του Ρέντη, μια και εκεί έχει φίλους.Λαϊκή πήγε και ο «σκληρός της Χρυσής Αυγής», υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης. Μόνο που χαιρετάει μόνο τους Ελληνες παραγωγούς...

«Σεληνιάστηκε» ο Κυριάκος με το ολόγιομο φεγγάρι

«Πού ’σουνα καλέ εχθές, που σε πήρα οκτώ φορές, και δεν ήσουνα εκεί; “Είχα πάει λαϊκή”»...
Οταν οι βουλευτές «παίρνουν σβάρνα», που λέει κι ο λαός, τις λαϊκές αγορές, όλοι καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουν οι εκλογές...«Την ομορφιά των λαϊκών αγορών», όπως υποστηρίζει ο ίδιος, θέλησε να ζήσει από κοντά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Επισκέφθηκε τη λαϊκή της γειτονιάς του, είδε τις τιμές των προϊόντων και μίλησε με τους παραγωγούς πίσω από τους πάγκους. Η είδηση, φυσικά, είναι ότι κατάφερε να τη διασχίσει χωρίς κανείς να του φωνάξει! Τέτοιο πρόβλημα, φυσικά, δεν είχε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, που κι αυτός περπάτησε στη λαϊκή, γιατί το κόμμα του δεν κυβερνάει. Αρα, γιατί να ακούσει γκρίνιες; Ο Μάριος, όμως, πηγαίνει συχνά στις λαϊκές, όπως και στις δύο κεντρικές αγορές των Αθηνών και του Ρέντη, μια και εκεί έχει φίλους.
Λαϊκή πήγε και ο «σκληρός της Χρυσής Αυγής», υποψήφιος για τον Δήμο της Αθήνας, Ηλίας Κασιδιάρης. Μόνο που χαιρετάει μόνο τους Ελληνες παραγωγούς...

(!)

Τι γύρευε η «αλεπού» ο Γιώργος Μαργαρίτης στην τελετή παράδοσης παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα; Λίγοι γνωρίζουν ότι ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής είναι φίλος του υπουργού Εθνικής Αμύνης Βαγγέλη Αποστολάκη, αλλά και του στρατηγού Ζερβάκη που αποστρατεύθηκε.

Γι’ αυτό και βρέθηκε εκεί· για να τιμήσει τους φίλους του. Αλλωστε, ο Γιώργος Μαργαρίτης, που κατάγεται από το Πετρωτό Τρικάλων, είχε υπηρετήσει τη θητεία του στο χωριό του υπουργού, το Γεράνι, όπως του είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ