Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Εκαναν sex πριν τον φόνο

❱❱ Το αποχαιρετιστήριο δώρο γενεθλίων της γυναίκας «αράχνη» στον σύζυγό της λίγο προτού ο 62χρονος πέσει στην παγίδα του εραστή τηςΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Δεν χωράει ο νους την ψυχρότητα με την οποία η 38χρονη Ντέζι Γκοβεντάροβα φέρεται ότι αποφάσισε την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Χριστόδουλου Καλαντζάκη στην Κρήτη.
Το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου, η αδίστακτη Βουλγάρα, η οποία οδηγήθηκε χθες στη φυλακή μαζί με τον 37χρονο ομοεθνή εραστή της Κρασιμίρ Καρσέφ, έκανε «δώρο»… αποχαιρετιστήριο σεξ στον 62χρονο καρδιολόγο για τα γενέθλιά του, πριν εκείνος ξεκινήσει για το δρομολόγιο του θανάτου!

Το σατανικό ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά χθες το πρωί στον ανακριτή Λασιθίου. Ο Βούλγαρος αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνοδευόταν από τον δικηγόρο του, ο οποίος ορίστηκε αυτεπάγγελτα από την Πολιτεία. Εδειχνε συντετριμμένος και είχε σκυμμένο κεφάλι, ωστόσο πήρε πάνω του όλη την ευθύνη, υποστηρίζοντας ότι η 38χρονη ερωμένη του δεν είχε καμία σχέση με το φονικό, που έγινε στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, ενώ ο Καλαντζάκης κατευθυνόταν με τη Mercedes του στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό.

«Γιατί με ρωτάτε γι’ αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε!» είπε εκνευρισμένος, υποστηρίζοντας πως ό,τι έκανε το έκανε για να γλιτώσει την Ντέζι από έναν άσχημο γάμο.

Μηνύματα

Κατά τα λεγόμενά του, ήθελε να λύσει ένα πρόβλημα, «μια κακή κατάσταση», ορμώμενος από το έντονο ερωτικό πάθος που είχε για την όμορφη μελαχρινή ερωμένη του, που είναι μητέρα ενός αγοριού. Αναφορικά με τα μηνύματα που αντάλλαξαν, υποστήριξε ότι δεν είχαν σχέση με τη δολοφονία, αλλά αφορούσαν τη σχέση τους και μόνο.

Ο Κρασιμίρ Καρσέφ ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο 62χρονος καρδιολόγος, ο οποίος στο μεταξύ είχε μάθει την εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του, του έστειλε στις 14 Αυγούστου sms απειλώντας τον ίδιο και το παιδί του, το οποίο ζει στη Βουλγαρία και υπεραγαπά. Οπως είπε, αυτό τον τρομοκράτησε και τον εξόργισε, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να τον σκοτώσει.

Οπως έγινε γνωστό από βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, ο 37χρονος, ο οποίος θα μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, έχει παρελθόν στην πατρίδα του. Σε αγώνα ποδοσφαίρου κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό και πρόκληση σωματικών βλαβών στον προπονητή μιας ομάδας, ο οποίος μίλησε πρόσφατα σε βουλγαρικό κανάλι και περιέγραψε ότι λίγο έλειψε να τον σκοτώσει:
«Με άρπαξε από τον λαιμό, με πέταξε στον πάγκο και προσπάθησε να με πνίξει» είπε ο προπονητής.

Αμέσως μετά τον Βούλγαρο αστυνομικό, το κατώφλι του ανακριτή πέρασε η Ντέζι Γκοβεντάροβα, συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της, η οποία επίσης ορίστηκε αυτεπάγγελτα. Η 38χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία, αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη και δήλωσε ότι τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον εραστή της είχαν προσωπικό χαρακτήρα και δεν είχαν καμία σχέση με το σχέδιό του. Ομως, οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι την έκριναν επίσης προφυλακιστέα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...