Το μέγεθος στο σεξ δεν μετράει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η έρευνα των γυναικείων οργασμών

Το μέγεθος στο σεξ δεν μετράει!

❱❱ Καθηγητής συμβουλεύει τους άντρες που δεν προίκισε η φύση να χρησιμοποιήσουν άλλους τρόπους διέγερσης της γυναίκας

Οι άντρες με μικροσκοπικά πέη δεν έχουν κανέναν λόγο να νιώθουν μειονεκτικά, συμβουλεύει ειδικός, ο οποίος υποστηρίζει ότι μπορούν να μεγαλουργήσουν στο σεξ και μάλιστα περισσότερο απ' όσο οι προικισμένοι από τη φύση. 

Ο διακεκριμένος καθηγητής Ψυχιατρικής Στίβεν Σνάιντερ, που ειδικεύεται στα σεξουαλικά προβλήματα, εξήγησε ότι ο οργασμός της γυναίκας δεν βασίζεται απαραίτητα στο ανδρικό μόριο.

Την ώρα που κατά μέσο όρο το κοινό αντρικό πέος έχει μήκος περίπου 15 εκατοστά, το 0,6% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει πέος που δεν ξεπερνά τα 7,5 εκατοστά μήκος όταν είναι σε στύση.

Ντρέπονται

Οσοι από αυτούς επισκέπτονται τον καθηγητή της ιατρικής σχολής Icahn School of Medicine at Mount Sinai στη Νέα Υόρκη δηλώνουν ότι ντρέπονται επειδή η σύντροφός τους «δεν νιώθει τίποτα» κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο Σνάιντερ τους απαντάει ότι δεν βλέπει τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να στιγματίζονται οι άντρες με μικροσκοπικό πέος, μια και οι περισσότεροι τρόποι για να ερεθιστεί μια γυναίκα δεν περιλαμβάνουν τη διείσδυση.

«Μπορεί, για παράδειγμα, να βοηθήσει αν επικεντρωθεί κανείς σε άλλους τρόπους διέγερσης, όπως η κλειτοριδική διέγερση» συμβουλεύει ο καθηγητής, εξηγώντας ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό αποκλειστικά μέσω της διείσδυσης.

«Σκεφτείτε και αυτό: Οι λεσβίες απολαμβάνουν υπέροχο σεξ χωρίς να χρησιμοποιούν καθόλου πέος και μάλιστα για μια ολόκληρη ζωή» λέει χαρακτηριστικά.

Τα λεγόμενα του καθηγητή φαίνεται να επιβεβαιώνει έρευνα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα και δείχνει ότι το 75% των γυναικών χρειάζεται κλειτοριδική διέγερση για να φτάσει σε οργασμό, ενώ μόνο το 18% φτάνει σε αυτόν μέσω αποκλειστικά της διείσδυσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ