Μαρτυρία-κλειδί για τη Δώρα λίγο πριν από τον φόνο: «Την είδα στο τρένο και ήταν αναστατωμένη»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαρτυρία-κλειδί για τη Δώρα λίγο πριν από τον φόνο: «Την είδα στο τρένο και ήταν αναστατωμένη»

❱❱ Κρίσιμα στοιχεία για τη μοιραία μέρα της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη έδωσε ένας μάρτυρας-κλειδί που πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή.

Ο άνδρας, ο οποίος ήρθε αρχικά σε επικοινωνία με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας και στη συνέχεια προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο όπου έδωσε κατάθεση, υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι την επίμαχη μέρα βρέθηκε στο ίδιο βαγόνι του τρένου με την 32χρονη.
«Η κοπέλα ήταν αναστατωμένη. Καθόταν δίπλα μου στο βαγόνι και κοιτούσε συνεχώς πίσω της σαν να ήθελε να διαπιστώσει αν κάποιος ή κάποιοι την παρακολουθούν. Φαινόταν πολύ ανήσυχη και φοβισμένη...» φέρεται ότι υποστήριξε ο μάρτυρας.

Την ίδια ώρα, συμπληρωματική κατάθεση στον δικαστικό λειτουργό που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση έδωσαν η μητέρα και ο αδελφός της 32χρονης, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, επικεντρώθηκαν κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον της εφοριακού. Μάλιστα, ο αδελφός της, ο οποίος έκανε την πρακτική του στη ΔΟΥ Πειραιά όπου υπηρετούσε και η Δώρα, φέρεται ότι περιέγραψε επακριβώς το αντικείμενο της εργασίας της.

Παράλληλα, σήμερα αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά ο πατέρας της 32χρονης, που φέρεται ότι επιβεβαιώνει εν μέρει τους ισχυρισμούς του 58χρονου κατηγορουμένου Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη ότι η Δώρα κουβαλούσε στην τσάντα της στικάκια με κρίσιμα επαγγελματικά δεδομένα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο πατέρας υποστηρίζει ότι λίγους μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία της η Δώρα τού είχε εκμυστηρευτεί ότι κάποιοι είχαν σβήσει στοιχεία από τον υπολογιστή του γραφείου της!

Το επόμενο διάστημα ο δικαστικός λειτουργός θα μελετήσει και θα αξιολογήσει τόσο τις συμπληρωματικές απολογίες του κατηγορουμένου όσο και τις μαρτυρικές καταθέσεις και θα αποφανθεί αν θα καλέσει προς εξέταση τον δικηγόρο και πρώην βουλευτή που κατονομάζει ο Σοροπίδης ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο τηλέφωνο του 58χρονου, αίτημα που έχει ήδη υποβάλει η οικογένεια της 32χρονης εφοριακού.

«Η οικογένεια της Δώρας περιμένει από τη Δικαιοσύνη να πράξει το έργο της και αναμένει τις επόμενες ημέρες τις κινήσεις του κυρίου ανακριτή, αναζητώντας δικαίωση για τον άδικο χαμό της» δήλωσε στην «Espresso» η δικηγόρος της οικογένειας Γιάννα Παναγοπούλου.

Ντέμη Ντάβαρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ