Αυτός είναι ο δράκος της Καρδίτσας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτός είναι ο δράκος της Καρδίτσας

❱❱ Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 32χρονου που επιτέθηκε σε δύο γυναίκες

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 32χρονου που επιτέθηκε σε δύο γυναίκες, ηλικίας 38 και 34 ετών, στους δρόμους της Καρδίτσας το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. 

Πρόκειται για τον Ανδρέα Κορδάτο του Θωμά και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1986 στην Καρδίτσα. Σε βάρος του ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και, μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του, ερευνάται αν υπάρχουν και άλλα θύματά του, ίσως και από πιο σοβαρές επιθέσεις.

Ηταν το απόγευμα της Τετάρτης όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον τρόμο οι δύο γυναίκες, που περπατούσαν μόνες στους δρόμους της Καρδίτσας, καθώς δέχτηκαν την επίθεση του νεαρού δράκου, ο οποίος άρχισε να τις θωπεύει με βίαιο τρόπο σε διάφορα σημεία του σώματός τους!
Οι τρομοκρατημένες γυναίκες έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 32χρονος τις εγκατέλειψε και το έβαλε στα πόδια. Ομως χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα σε μικρή απόσταση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Ανδρέα Κορδάτου με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στον εντοπισμό θυμάτων και άλλων επιθέσεων. Η Ασφάλεια Καρδίτσας, που συνεχίζει την προανάκριση, παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με τη δραστηριότητα του 32χρονου να επικοινωνήσει μαζί της στους αριθμούς 24410-80230 και 24410-80233, υπενθυμίζοντας ότι εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ