Το «χρυσό» παιχνίδι της μοίρας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το «χρυσό» παιχνίδι της μοίρας

Ο υπερτυχερός του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου είχε ξεχάσει για έναν μήνα την πεντάδα των 2.000.000 € στο... συρτάρι του

Από την
Εύα Παπαδάτου

Σχεδόν έναν μήνα μετά, ο «χρυσός» ξεχασιάρης του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου από την Αιτωλοακαρνανία εμφανίστηκε! Οπως είπε στον πράκτορα του ΟΠΑΠ που τον κοιτούσε αποσβολωμένος, όλες αυτές τις ημέρες είχε ξεχάσει την τυχερή πεντάδα των 2.000.000 ευρώ στο... συρτάρι του.
Οπως έγινε γνωστό, ο υπερτυχερός από την Αιτωλοακαρνανία που εμφανίστηκε στο πρακτορείο της περιοχής του δεν είχε καν σκοπό να αγοράσει Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, αλλά ένας «ΣΚΡΑΤΣ». Ο πλανόδιος λαχειοπώλης, όμως, τον έπεισε με τα πολλά να αγοράσει το λαχείο «έτσι, για το καλό των ημερών», όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων βοήθησε τον λαχειοπώλη να πείσει πιο εύκολα τον άντρα να αγοράσει όχι ένα, αλλά μία πεντάδα. Μάλιστα, την ολόχρυση πεντάδα διάλεξε ο ίδιος ο λαχειοπώλης για λογαριασμό τού μετέπειτα εκατομμυριούχου. Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, έγινε η κλήρωση και ο τυχερός, αναζητώντας ένα άλλο έγγραφο, ανακάλυψε το ξεχασμένο λαχείο και το… έχωσε όπως όπως σε ένα συρτάρι, δίχως να του περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο ότι ίσως είχε κερδίσει. Οπότε, δεν κοίταξε καν τους αριθμούς, το θέμα ξεχάστηκε και η τύχη του δούλευε. Κάποια στιγμή, και ενώ βρισκόταν στο σπίτι φίλων του, είδε στην τηλεόραση ότι αναζητούνταν ο μεγάλος τυχερός των 2.000.000 ευρώ.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι όλοι τους (ανάμεσά τους και ο πραγματικός τυχερός) σχολίαζαν τον... τυχεράκια που έπιασε την καλή! Εκαναν και εικασίες για τον λόγο που διατηρεί κρυφή την ταυτότητά του και δεν έχει πάει ακόμη να εισπράξει την υπέρογκη αμοιβή. Οταν, λοιπόν, την Πέμπτη αποφάσισε να περάσει το κατώφλι του πρακτορείου του ΟΠΑΠ, ο πράκτορας είδε με έκπληξη το λαχείο και κατάλαβε ότι απέναντί του στεκόταν ο άνθρωπος «φάντασμα». Μάλιστα, ζήτησε από τον πελάτη του να καθίσει σε μία καρέκλα προτού του ανακοινώσει ότι έγινε πλουσιότερος κατά 2.000.000 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ