Αmber alert! Αγωνία για τις 16χρονες φίλες που το έσκασαν από το «Χαμόγελο»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αmber alert! Αγωνία για τις 16χρονες φίλες που το έσκασαν από το «Χαμόγελο»

❱❱ Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία για την τύχη των δύο ανήλικων κοριτσιών που εξαφανίστηκαν στις 9 το βράδυ της Κυριακής από τον ξενώνα του Χαμόγελου του Παιδιού στην περιοχή του Αιγίου.

Οι δύο κοπέλες δεν έχουν δώσει σημεία ζωής κι έτσι ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση. Πρόκειται για την Εσμεράλντα Ν., 16,5 χρόνων, και τη Στέλλα Ρ., 16 χρόνων, που είναι φίλες και συνήθιζαν να περνούν τον χρόνο τους μαζί στο σπίτι του «Χαμόγελου» στην Τεμένη.

Η Εσμεράλντα έχει ύψος 1,60 μ., ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και λευκά αθλητικά παπούτσια. Η Στέλλα έχει ύψος 1,56 μ., βάρος 58 κιλά, έχει μακριά καστανά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα δύο κορίτσια έφυγαν κρυφά από το σπίτι του «Χαμόγελου», άγνωστο για ποιον λόγο. Τα ίχνη τους δεν είχαν εντοπιστεί ως αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι φόβοι για την τύχη τους βρίσκονται στο αποκορύφωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει τις έρευνες στις συνομιλίες της Στέλλας και της Εσμεράλντας στα social media και συγκεκριμένα στα προφίλ τους στο facebook. Και αυτό διότι τα δύο κορίτσια από την Αλβανία φέρεται ότι το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσαν με πρόσωπο, το οποίο ενδεχομένως να τα παρότρυνε να φύγουν μαζί του.

Οποιος έχει πληροφορίες για τις δύο ανήλικες μπορεί να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ