Φύλλο και φτερό θα κάνουν το Ι.Χ.-τάφος της 44χρονης Ειρήνης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φύλλο και φτερό θα κάνουν το Ι.Χ.-τάφος της 44χρονης Ειρήνης

❱❱ Νέα στοιχεία, τα οποία θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου που καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η Ειρήνη Λαγούδη...

... θα προσπαθήσει να ανακαλύψει η ομάδα ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια της όμορφης χήρας από την Κατοχή, με την εξονυχιστική έρευνα που θα διενεργήσει σήμερα στο αυτοκίνητό της.

Παρουσία αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου, ο νομικός σύμβουλος Βασίλης Ταουξής, ο τεχνικός σύμβουλος Αναστάσιος Δέδες και ο ειδικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης θα κάνουν ξανά φύλλο και φτερό το μισοκαμένο χρυσαφί Ford Ka, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών στη θέση Μυρτιά του Θέρμου Τριχωνίδας.

Στο μεταξύ, και ενώ οι συγγενείς της αδικοχαμένης Ειρήνης εξακολουθούν να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, μία από τις στενές φίλες της σπάει τη σιωπή της και υποστηρίζει ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα στυγνής δολοφονίας.

«Τι θα πει ο κόσμος»

«Τη σκότωσαν για οικονομικούς λόγους. Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι η Ειρήνη ετοιμαζόταν να έρθει να ζήσει μόνιμα στην Αθήνα με τα παιδιά της και πως θα πήγαινε στη Γαλλία για να βοηθήσει τη μεγάλη κόρη της σε θέματα σπουδών. Εκανε πολλά όνειρα για τη ζωή της. Κωλυόταν μόνο για το τι θα πει ο κόσμος, γιατί είναι μια κλειστή κοινωνία εδώ. Θα την έλεγα ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη» είπε η φίλη της Ράνια και πρόσθεσε ότι το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας δεν θέλουν να κλείσει για κανέναν λόγο η υπόθεση, καθώς υπάρχουν εμφανέστατα στοιχεία που οδηγούν στη δολοφονία.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί έχουν ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της χήρας και τους «ξεσκονίζουν» για να εξακριβώσουν την κίνηση που παρουσίαζαν. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στις αρχές Δεκεμβρίου η Ειρήνη πούλησε 40 στρέμματα αντί 70.000 ευρώ και δύο μέρες μετά δάνεισε το ποσό των 50.000 ευρώ σε κοντινό της πρόσωπο χωρίς να υπάρχει τραπεζική συναλλαγή, δηλαδή τα χρήματα δόθηκαν «μαύρα». Το άτομο που φέρεται ότι τα πήρε, πάντως, το αρνείται ρητά και στις τρεις καταθέσεις του.

Εύα Παπαδάτου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ