Μπαρ της ακολασίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπαρ της ακολασίας

❱❱ Νεαρή υπάλληλος κρατούσε το μαγαζί ανοιχτό πέρα από το ωράριο λειτουργίας του και εκδιδόταν σε θαμώνες

Τα αμαρτωλά παιχνίδια της με τους πελάτες αποκάλυψαν οι κρυφές κάμερες, τις οποίες είχε τοποθετήσει ο επιχειρηματίας χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, καθώς του είχαν δημιουργηθεί υποψίες από την παράξενη συμπεριφορά της. 

Ολα άρχισαν όταν ο καταστηματάρχης διαπίστωσε ότι η νεαρή, στην οποία από την αρχή κιόλας της συνεργασίας τους είχε εμπιστευτεί τα κλειδιά της επιχείρησής του, κρατούσε το μαγαζί ανοιχτό και πέρα από το ωράριο λειτουργίας του.

Στις απορίες που της είχε εκφράσει, εκείνη είχε φροντίσει να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι παρέμεναν πελάτες έως αργά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατεβάσει τα ρολά. Ομως οι εισπράξεις του μαγαζιού δεν είχαν καμία σχέση με όσα υποστήριζε η σερβιτόρα, με αποτέλεσμα εκείνος να τοποθετήσει κρυφές κάμερες.

Λίγες ημέρες αργότερα, όταν αποφάσισε να δει το βιντεοσκοπημένο υλικό, διαπίστωσε εμβρόντητος ότι, όταν έκλεινε το μπαρ, μετατρεπόταν σε άντρο ακολασίας από την -έτοιμη για όλα- υπάλληλό του!

Οπως ανακάλυψε το αφεντικό της, η νεαρή κοπέλα είχε φροντίσει να συνάψει ερωτικές σχέσεις με τους πελάτες και «τυχερός» ήταν πάντα εκείνος που έμενε... τελευταίος! Αφού έπινε το ποτό του, αμέσως μετά η μπαργούμαν γδυνόταν και... έβγαζαν τα μάτια τους μέσα στο κατάστημα, φυσικά επί πληρωμή! «Λες και έβλεπα πορνό!» ανέφερε ο καταστηματάρχης περιγράφοντας το βιντεοσκοπημένο υλικό. Οι πελάτες συνήθως ήταν διαφορετικοί, όμως υπήρχαν και κάποιοι που πήγαιναν ξανά και ξανά, αφού η νεαρή φρόντιζε να τους κάνει όλα τα χατίρια.

Οταν η κοπέλα ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη για το πλούσιο υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες, σοκαρίστηκε τόσο που δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Σύμφωνα με τον καταστηματάρχη, μάλιστα, τα βίντεο καίνε... κόσμο και κοσμάκη, καθώς ήταν πολλοί οι Πατρινοί θαμώνες του μπαρ που απολάμβαναν τις χάρες της υπαλλήλου!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ