Δεν ξέρει ακόμα ότι έχασε σύζυγο και κόρη στο φρικτό τροχαίο στην Κρήτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν ξέρει ακόμα ότι έχασε σύζυγο και κόρη στο φρικτό τροχαίο στην Κρήτη

❱❱ Κερδίζει σιγά σιγά την κρίσιμη μάχη που δίνει από τις 3 Ιανουαρίου στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ για να κρατηθεί στη ζωή ο 47χρονος πατέρας που τραυματίστηκε βαριά στο πολύνεκρο τροχαίο της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη...

... στο οποίο ξεκληρίστηκε η οικογένεια μετά τον αρραβώνα. Μπροστά του, όμως, έχει ακόμα μία πιο δύσκολη δοκιμασία: να διαχειριστεί την απώλεια της κόρης και της συζύγου του όταν του την ανακοινώσουν οι γιατροί, κάτι που δεν έκαναν περιμένοντας να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του.

Οπως αναφέρει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, ο 47χρονος σύντομα θα βγει από τη ΜΕΘ. Τότε, όμως, θα πληροφορηθεί τα μαύρα μαντάτα, ότι η σύζυγός του Δέσποινα, η κόρη του Μαίρη και ο μέλλων γαμπρός του δεν βρίσκονται στη ζωή και ότι ο ίδιος δεν ήταν δυνατόν να παραστεί στις κηδείες τους.

«Εχουν ολοκληρωθεί τα κυριότερα χειρουργεία και έχει σταθεροποιηθεί. Εχει επαφή με το περιβάλλον και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην κλινική. Ακόμα δεν του έχουμε ανακοινώσει τους θανάτους, γιατί θέλουμε πρώτα να σταθεροποιηθεί 100% και στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε» δήλωσε στο Cretapost, εξηγώντας ότι αυτό θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, με τη συνδρομή ειδικής ομάδας ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ.

Πολύ βελτιωμένη είναι η κατάσταση της μικρότερης κόρης του 47χρονου, της 15χρονης Χριστίνας, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ