69χρονη κρατούσε όμηρο 91χρονο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

69χρονη κρατούσε όμηρο 91χρονο

❱❱ Χωρίς προηγούμενο είναι η απίστευτη υπόθεση παράνομης κράτησης ενός ηλικιωμένου, με σκοπό την...

... ιδιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του, από μια 69χρονη Αλβανίδα, που τον είχε πλευρίσει και είχε γίνει φίλη του!

Σε βάρος της εκκρεμούσε από το 2013 ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για απαγωγή και αρπαγή! Ωστόσο, συνελήφθη μόλις χθες από αστυνομικούς στην Ομόνοια.

Η 69χρονη είχε γνωρίσει το 2011 τον 89χρονο και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις. Εναν χρόνο αργότερα, όταν έμαθε ότι ο ηλικιωμένος διέθετε πολλά ακίνητα στο κέντρο των Αθηνών και καταθέσεις μετρητών σε διάφορες τράπεζες, τον έπεισε να συγκατοικήσουν στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Ομόνοιας. Εκεί η σατανική γυναίκα τον κράτησε φυλακισμένο, με σκοπό να του «φάει» τα ακίνητα και να αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Την απουσία του ηλικιωμένου διαπίστωσε ο γιος του, ο οποίος απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση της Αλβανίδας, καθώς είχε διαπιστωθεί ότι διατηρούσε σχέση μαζί της. Ομως, το 2013 η αλλοδαπή αντιλήφθηκε πως κινδύνευε να συλληφθεί και, αφού απελευθέρωσε τον 91χρονο (πια) κρατούμενό της, φρόντισε να χαθούν τα ίχνη της. Τελικά, έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια οι αστυνομικοί κατάφεραν να την εντοπίσουν και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ