Η βίλα με τα... χασισόδεντρα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η βίλα με τα... χασισόδεντρα!

❱❱ Ενα τεράστιο δάσος από... χασισόδεντρα και μεγάλες ποσότητες υδροπονικής κάνναβης (φωτό) ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο εσωτερικό μιας βίλας, στην περιοχή του Διονύσου...

... που είχαν νοικιάσει δύο γυναίκες από την Κίνα! Οι αλλοδαπές θα κέρδιζαν πάνω από 1.000.000 ευρώ, όταν θα έριχναν στην αγορά την παραγωγή τους!

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες που η Δίωξη καταφέρνει να εξαρθρώσει σπείρα Κινέζων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης με προορισμό την εγχώρια αγορά. Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δραστηριότητα των δύο γυναικών και έπειτα από έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν την πολυτελή βίλα, την οποία είχαν μετατρέψει σε θερμοκήπιο για την καλλιέργεια χασίς.

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στη νοικιασμένη βίλα, συνέλαβαν τις δύο Κινέζες, ηλικίας 36 και 45 ετών, και κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και τη χασισοφυτεία που καλλιεργούνταν στο εσωτερικό της. Συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών, οι αστυνομικοί βρήκαν τα 780 δενδρύλια κάνναβης που καλλιεργούσαν και τους είχαν αποδώσει 64 κιλά υδροπονικής κάνναβης! Ακόμη, κατάσχεσαν τον πλήρη εξοπλισμό του εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, 500 ευρώ και τέσσερα κινητά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ