Έκανε «δώρο» στην κουμπάρα της φάκελο με... πυροκροτητή για να της επιστρέψει 15.000 € που χρωστούσε

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκανε «δώρο» στην κουμπάρα της φάκελο με... πυροκροτητή για να της επιστρέψει 15.000 € που χρωστούσε

❱❱ Τον τρόμο έκρυβε ο κίτρινος φάκελος που βρήκε μια 45χρονη μπροστά από την είσοδο του καταστήματός της στον Βόλο!

Αντί για γράμμα ή έγγραφα, μέσα υπήρχε ένας... πυροκροτητής, «δώρο» της κουμπάρας της, η οποία κατέφυγε σε αυτή την ακραία λύση για να την αναγκάσει να της δώσει 15.000 ευρώ, που, όπως υποστηρίζει, της χρωστούσαν η ίδια η έμπορος και ο σύζυγός της!

Η υπόθεση, η οποία θα μπορούσε να εμπνεύσει σενάριο αστυνομικής ταινίας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από την καταγγελία που υπέβαλε το θύμα στην Ασφάλεια Βόλου.

Απειλητικά sms

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η 45χρονη καταστηματάρχισσα, η συνομήλικη κουμπάρα της την εκβίαζε, αρχικά τηλεφωνώντας ή στέλνοντας η ίδια απειλητικά sms και στη συνέχεια βάζοντας άλλους να παίρνουν τηλέφωνο -και να λένε ότι θα κάνουν «κομματάκια» τη 45χρονη έμπορο!-, για να της επιστρέψει τα 15.000 ευρώ, τα οποία, όπως ισχυρίζεται η κατηγορουμένη, είχε δώσει ο σύζυγός της στον αρχιτέκτονα-μηχανικό σύζυγο της 45χρονης για ένα οικοδομοτεχνικό έργο.

Οπως ισχυρίζεται η αδίστακτη γυναίκα, η ίδια είχε αναλάβει να εισπράξει τις οφειλές προς τον σύζυγό της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, όμως τόσο η 45χρονη έμπορος όσο και ο άντρας της αρνούνται ότι είχαν πάρει χρήματα από τον εκλιπόντα.

Το περασμένο Σάββατο, ανοίγοντας η 45χρονη το κατάστημά της στο κέντρο του Βόλου, βρήκε έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε έναν ηλεκτρικό πυροκροτητή! Παρόμοιο φάκελο με πυροκροτητή βρήκε στην είσοδο του γραφείου της και η 52χρονη δικηγόρος της 45χρονης. Και οι δύο υπέβαλαν μηνύσεις, με αποτέλεσμα σε βάρος της αποστολέως των... τρομοδεμάτων να ασκηθεί δίωξη για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος.

Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα από την εξέταση των φακέλων για να προστεθεί και η κατηγορία της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών. Η 45χρονη, η οποία είχε απασχολήσει και το 2016 την Αστυνομία για υπόθεση εκβίασης, αρνήθηκε κάθε σχέση με τους παγιδευμένους φακέλους και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ