Τον έβλεπε «σαν τον παππού της»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον έβλεπε «σαν τον παππού της»

❱❱ Ανατριχίλα με όσα κατέθεσε η μητέρα τετράχρονης! Το κοριτσάκι είχε γίνει έρμαιο των αρρωστημένων διαθέσεων 60χρονου γείτονά τους

Από την
Εύα Παπαδάτου 

Αφωνο άφησε το ακροατήριο η κατάθεση της μητέρας μιας τετράχρονης από τα Χανιά σε βάρος της οποίας φέρεται ότι ασέλγησε ο 60χρονος γείτονάς τους, τον οποίον η μικρή έβλεπε «σαν τον παππού της»!

Η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης που συγκλόνισε το 2007 το χωριό Μόδι στον Πλατανιά Χανίων ξεκίνησε χθες υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων. Ωστόσο, στην πορεία αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης η μητέρα του κοριτσιού (το οποίο σήμερα είναι 15 ετών) εξιστόρησε πώς η κορούλα της έγινε έρμαιο των διαθέσεων του ηλικιωμένου πριν από 11 χρόνια και αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε η κακοποίηση του παιδιού στην οικογένειά της.

Μάλιστα, προσκόμισε τη σχετική γνωμάτευση του ιατροδικαστή, που εξέτασε την άτυχη μικρούλα και αποκάλυψε ότι η οικογένειά της δέχθηκε απειλές από το περιβάλλον του δράστη!

Αναβολή

Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε επειδή μία εκ των δικαστών ήταν μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου που καταδίκασε τον 71χρονο -σήμερα- κατηγορούμενο σε κάθειρξη 10 ετών και έξι μηνών στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης, τον Μάρτιο του 2015. Ετσι, θα οριστεί νέα δικάσιμος με άλλη σύνθεση και νέους ενόρκους.

Ο ηλικιωμένος έμενε δίπλα στο σπίτι της οικογένειας της τετράχρονης και, επειδή είχαν το ίδιο επώνυμο, πολλές φορές μπερδευόταν η αλληλογραφία τους. Ετσι, η μικρή με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της πήγαιναν στο σπίτι του για να επιστρέφουν τα γράμματα.

Σύμφωνα με όσα είχαν καταθέσει στο δικαστήριο τα μεγαλύτερα κορίτσια, οι προθέσεις του γείτονα δεν άργησαν να φανούν, αφού όποτε έβρισκε ευκαιρία τις απομόνωνε στην αποθήκη όπου είχε ένα παιχνίδι κι εκεί τις άγγιζε. Μια φορά, μάλιστα, είχε αγκαλιάσει σφιχτά τη μεγάλη αδελφή και είχε ρουφήξει στον λαιμό τη μεσαία!

Τα κορίτσια αποκάλυψαν στους γονείς τους όσα έκανε και εκείνοι τους απαγόρευσαν να επισκέπτονται το σπίτι του 60χρονου.

Η μικρή, όμως, κατάφερνε να πηγαίνει κρυφά, γιατί έβλεπε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου τον παππού της.

Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007 η μικρή γύρισε σπίτι της και περιέγραψε στη μητέρα της ότι ο 60χρονος βρισκόταν σε στύση, προσπάθησε να τη βιάσει και στη συνέχεια εκσπερμάτισε στην κοιλιά της!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ