Μαθήτρια κλειδώθηκε στο δωμάτιό της και πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαθήτρια κλειδώθηκε στο δωμάτιό της και πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει

❱❱ Ανησυχία και έντονο προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης τα απανωτά κρούσματα απόπειρας αυτοκτονίας από ανήλικες μαθήτριες!

Σε διάστημα λίγων μηνών έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά, με το τελευταίο να αφορά 16χρονη, η οποία κλειδώθηκε στο δωμάτιο του σπιτιού της στο Ηράκλειο και πήρε χάπια για να βάλει τέλος στη ζωή της!

Ωστόσο, οι γονείς της ανήλικης πρόλαβαν τα χειρότερα και τη μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. Μόλις λίγες μέρες νωρίτερα 17χρονη είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη γέφυρα του Γαλατά, στα Χανιά. Ομως, προσγειώθηκε πάνω σε θάμνους και γλίτωσε με τραύματα στα πόδια, στον αυχένα και στη λεκάνη!

Αλλη μία 14χρονη μαθήτρια, πάλι από τα Χανιά, επιχείρησε να τερματίσει τη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της και είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο η κοινωνία του Ηρακλείου είχε πληροφορηθεί την απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης μαθήτριας. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει τότε γνωστά, η ανήλικη είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της χαράζοντας τους καρπούς της με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ φέρεται ότι είχε καταναλώσει και ποσότητα χαπιών στην τουαλέτα του σχολείου της, όπου τη βρήκαν οι συμμαθητές της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ