Οίκος ανοχής της Θεσσαλονίκης διαφημίζει τις hot υπηρεσίες του στην Agrotica

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οίκος ανοχής της Θεσσαλονίκης διαφημίζει τις hot υπηρεσίες του στην Agrotica

❱❱ Πρωτότυπη και έξυπνη ήταν η κίνηση ενός οίκου ανοχής της Θεσσαλονίκης να διαφημίσει τις hot υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της 27ης Agrotica, στην οποία...

... δίνουν το «παρών» από την Πέμπτη χιλιάδες αγρότες από ολόκληρη τη χώρα και τα Βαλκάνια! Πανέμορφα κορίτσια μοίρασαν αμέτρητα φυλλάδια με τον εμπνευσμένο από το παλιό ριάλιτι τίτλο... «Αγρότης μόνος ψάχνει», ευελπιστώντας ότι το σπίτι του έρωτα θα κάνει χρυσές δουλειές όσο διαρκέσει η έκθεση, που τελειώνει την Κυριακή!

Η 27η Διεθνής Εκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica έχει ανοίξει τις πύλες για το κοινό στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης και χιλιάδες αγρότες από την ελληνική ύπαιθρο (αλλά και εκτός συνόρων) σπεύδουν να δουν από κοντά μηχανήματα και τρακτέρ και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο τους.

Τη μεγάλη προσέλευση έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο οίκος, με τους θηλυκούς εκπροσώπους του να έχουν... ξαμοληθεί στους χώρους της έκθεσης τοποθετώντας διαφημιστικά φυλλάδια στους υαλοκαθαριστήρες των παρκαρισμένων οχημάτων.

Το φυλλάδιο είναι μαύρο και στο εξώφυλλό του γράφει με άσπρα γράμματα «Αγρότης μόνος ψάχνει...». Στο εσωτερικό του υπάρχουν φωτογραφίες με γυμνές κοπέλες στους χώρους του studio και με τις ανέσεις που παρέχει στους πελάτες: «Τα studios... άνοιξαν τις πόρτες του παραδείσου και σας υποδέχονται σε δύο καινούργιους χώρους για να κάνετε κάθε φαντασίωσή σας πραγματικότητα» αναφέρει.

Εύα Παπαδάτου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ