«Χτύπησαν τη Μαρία και την πέταξαν στη θάλασσα»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Χτύπησαν τη Μαρία και την πέταξαν στη θάλασσα»

❱❱ Σύμφωνα με νέα ευρήματα, ασυνείδητος οδηγός εμβόλισε το Ι.Χ. της 36χρονης  και το έβγαλε από τον δρόμο στην Αμφιλοχία

Νέα τροπή στην υπόθεση του θανάτου της 36χρονης Μαρίας Ιατρού φέρνουν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα που εξέτασε το όχημα της άτυχης γυναίκας, η οποία ανασύρθηκε νεκρή πέρυσι το Πάσχα μέσα από το αυτοκίνητό της, που είχε πέσει στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. 

Η έρευνα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της αδικοχαμένης μητέρας τεσσάρων παιδιών καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ένα δεύτερο όχημα έπεσε πάνω στο δικό της, με αποτέλεσμα να το βγάλει από τον δρόμο και να το ρίξει στη θάλασσα!

Συγκεκριμένα, ο πραγματογνώμονας εντόπισε στον αριστερό καθρέφτη του οχήματος ίχνη μαύρου χρώματος που προδίδουν τη σύγκρουση, αλλά και εξαρτήματα του αυτοκινήτου στο σημείο του δυστυχήματος!

«Ανάμεσα στα πολλά εξαρτήματα που περισυλλέξαμε, βρέθηκαν ένα κομμάτι πλαστικού κοντά στους βράχους και η ποδιά του αυτοκινήτου. Αυτή διαπίστωσα πως έφερε χαρακιές και προσπάθησα να βρω πώς δημιουργήθηκαν» ανέφερε ο πραγματογνώμονας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο ειδικός ερευνητής Γιάννης Ρούσσης, ο οποίος επισήμανε ότι σύμφωνα με την έρευνά του η ζημιά στην ποδιά προήλθε από τους βράχους: «Αυτό σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έπεσε προς τη θάλασσα από αυτό το σημείο, αλλά από διαφορετική γωνία από εκείνη που ισχυρίζεται το πόρισμα της Τροχαίας Αμφιλοχίας» υποστηρίζει και προσθέτει: «Μετά το δυστύχημα ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε. Ισως, αν δεν είχε γίνει αυτό, να βρίσκαμε κι άλλα στοιχεία που θα μας οδηγούσαν στον υπαίτιο για τον θάνατο της Μαρίας Ιατρού».

Τα ίχνη της 36χρονης μητέρας είχαν χαθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας του Πάσχα από το Λουτράκι. Το βράδυ της εξαφάνισής της είπε στον σύζυγο και στα παιδιά της πως ήταν πολύ κουρασμένη και ήθελε να φύγει για λίγες ημέρες ώστε να ηρεμήσει. Στις 29 Απριλίου, ένας οδηγός μοτοποδηλάτου εντόπισε σε μια στροφή στην Αμφιλοχία τον προφυλακτήρα από ένα ασημί αυτοκίνητο και ενημέρωσε τις Αρχές. Το Λιμενικό εντόπισε το αυτοκίνητο της γυναίκας σε βάθος τεσσάρων μέτρων, με την 36χρονη νεκρή και δεμένη με τη ζώνη της στο κάθισμα του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ