Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει ότι η Ειρήνη Λαγούδη φορούσε ζώνη ασφαλείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει ότι η Ειρήνη Λαγούδη φορούσε ζώνη ασφαλείας

❱❱ Ενα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που δείχνει την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη να οδηγεί το αυτοκίνητό της φορώντας ζώνη ασφαλείας, περιπλέκει ακόμη περισσότερο το θρίλερ με τον θάνατο της άτυχης γυναίκας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας!

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τραβήχτηκε λίγες ώρες προτού η αδικοχαμένη μητέρα τριών παιδιών βρεθεί νεκρή μέσα στο Ι.Χ της. Στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας διακρίνεται η άτυχη γυναίκα να οδηγεί το χρυσαφί Ford Ka. Ομως, προκαλεί εντύπωση ότι στα πλάνα φαίνεται ότι φοράει τη ζώνη ασφαλείας της!

Σύμφωνα με τους οικείους της 44χρονης, αυτό είναι ακόμα ένα στοιχείο που δείχνει ότι δεν είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τους ίδιους, αν είχε αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο, δεν θα φρόντιζε, λίγη ώρα προτού ανταμώσει τον θάνατο, να πάρει μέτρα για την ασφάλειά της!

«Σε αυτά τα πλάνα, από την ανάλυση του βίντεο, προκύπτει ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας. Δεν έχω, όμως, στα χέρια μου τη δικογραφία που έχει σχηματίσει η Ασφάλεια Αγρινίου. Εκεί, ενδεχομένως, θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα» ανέφερε ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσει στη λίμνη Τριχωνίδα η ομάδα με τους ειδικά εκπαιδευμένους δύτες, οι οποίοι θα αναζητήσουν στον βυθό το χαμένο κινητό της 44χρονης χήρας. Θέμα ημερών είναι, επίσης, να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ αναμένονται με ενδιαφέρον και τα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με το εμποτισμένο με πετρέλαιο φιτίλι που βρέθηκε στο μισοκαμένο Ι.Χ. και έχει δοθεί για ανάλυση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ