Σοκάρει η απολογία της «μαύρης χήρας» για την άγρια δολοφονία του ενεχυροδανειστή το 2014 στη Δάφνη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκάρει η απολογία της «μαύρης χήρας» για την άγρια δολοφονία του ενεχυροδανειστή το 2014 στη Δάφνη

❱❱ Τις τραγικές τελευταίες στιγμές του 30χρονου ενεχυροδανειστή Γιώργου Κοτσιλίδη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη τον Απρίλιο του 2014 περιέγραψαν στις απολογίες τους η 27χρονη «μαύρη χήρα» που...

τον προσέγγισε ερωτικά μέσω facebook και οι τρεις άνδρες που μοιράζονται μαζί της το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Η 27χρονη Αλεξάνδρα Σταματάκη παραδέχτηκε ότι λειτούργησε ως «δόλωμα» ανοίγοντας τον δρόμο στους συγκατηγορουμένους της για να δολοφονήσουν τον 30χρονο και να αρπάξουν 139.000 ευρώ από το διαμέρισμά του, αρνήθηκε όμως τη συμμετοχή της στον φόνο. Ωστόσο, δεν δικαιολόγησε το μετέπειτα ταξίδι της στη Γερμανία με τη «λεία» από το θύμα της.

«Τον άκουσα να κλαίει»

«Ναι, βοήθησα να κλέψουν, να μπουν μέσα. Τα δέχομαι όλα. Ομως, δεν τον ακούμπησα. Δεν έχω βοηθήσει στον φόνο. Τους άνοιξα, μπήκαν μέσα και έφυγα... Ακουσα τις φωνές. Τον άκουσα να κλαίει» περιέγραψε στην απολογία της και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω ποιος τον σκότωσε, δεν ήμουν εκεί. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω, σας λέω την αλήθεια, έτσι έχει συμβεί. Οσο ζω, μέχρι να πεθάνω, θα κουβαλάω αυτές τις τύψεις, γιατί πότε αυτοί οι γονείς δεν θα με συγχωρήσουν».

Κοινός παρανομαστής στις απολογίες των συγκατηγορουμένων της ήταν ο ισχυρισμός ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον άτυχο ενεχυροδανειστή, παρά μόνο να τον ληστέψουν. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Μαρτίου με την εισαγγελική πρόταση.

Ντέμη Ντάβαρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ