11χρονη γέννησε το παιδί του 14χρονου αδελφού της

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

11χρονη γέννησε το παιδί του 14χρονου αδελφού της

❱❱ Κανείς από την οικογένεια δεν είχε καταλάβει τίποτα

Το παιδί του 14χρονου αδελφού της έφερε στη ζωή 11χρονη στην Ισπανία, προς έκπληξη των γονιών τους, οι οποίοι όχι μόνο δεν είχαν αντιληφθεί ότι τα παιδιά τους είχαν σεξουαλικές επαφές μεταξύ τους, αλλά ούτε ότι το κορίτσι ήταν έγκυος.

Ολα άρχισαν την περασμένη Παρασκευή, όταν οι γονείς της 11χρονης τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Virgen de la Arrixaca της Μούρθια με πόνους στην κοιλιά. Οπως είπαν στους γιατρούς, πίστευαν ότι η κόρη τους αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό εντερικό πρόβλημα.

Το ιατρικό προσωπικό όμως ανακάλυψε ότι το κορίτσι ήταν έγκυος και ότι είχε φτάσει η στιγμή της γέννας. Τόσο η ανήλικη μητέρα όσο και το αγόρι που γέννησε χαίρουν άκρας υγείας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό.

Εν γνώσει τους

Αστυνομικές πηγές άφησαν να διαρρεύσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι, σύμφωνα με την οικογένεια, ο πατέρας του παιδιού είναι ο αδελφός του κοριτσιού. Τα δύο αδέλφια, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχαν συναινετικές σεξουαλικές επαφές, οι οποίες οδήγησαν στην εγκυμοσύνη, χωρίς η μητέρα τους, που κατάγεται από τη Βολιβία, και ο πατέρας τους, που φέρεται ότι είναι Ισπανός, να αντιληφθούν κάτι.

Η αστυνομία διέταξε ανάλυση του DNA για να επιβεβαιωθεί ότι ο 14χρονος είναι ο πατέρας του μωρού, ενώ έγινε γνωστό ότι ο ανήλικος δεν είναι υπόλογος για ποινικό αδίκημα λόγω της ηλικίας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ