Η οικογένεια της Ζέμπερη ζήτησε ειδικό γενετιστή, για να εξετάσει το DNA που βρέθηκε στα νύχια και στο μπουφάν της

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η οικογένεια της Ζέμπερη ζήτησε ειδικό γενετιστή, για να εξετάσει το DNA που βρέθηκε στα νύχια και στο μπουφάν της

❱❱ Αίτημα για τον διορισμό τεχνικού συμβούλου βιολόγου - γενετιστή που θα αναλύσει και θα αξιολογήσει τα ευρήματα DNA που εντοπίστηκαν κάτω από τα νύχια, στο μπουφάν και...

... περιμετρικά του τόπου του εγκλήματος, στο Β΄ Νεκροταφείο της Ριζούπολης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη, υπέβαλαν χθες ενώπιον του ανακριτή η μητέρα και τα αδέλφια της. Σε μια προσπάθεια να πέσει φως στα θολά σημεία της στυγερής δολοφονίας της άτυχης εφοριακού, ο τεχνικός σύμβουλος θα προσδιορίσει, μεταξύ άλλων, εάν το «ορφανό» βιολογικό υλικό που βρέθηκε προέρχεται από επαφές της κοπέλας με άγνωστο άνδρα την ημέρα του εγκλήματος, προκειμένου να αποκαλυφθεί εάν ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος Εμμανουήλ Εσσατζαλιάν- Σοροπίδης έδρασε μόνος ή με συνεργό/ούς.

Την ίδια ώρα ο 58χρονος κατηγορούμενος, που θα περάσει εκ νέου το κατώφλι του δικαστικού λειτουργού την Πέμπτη, εμμένει στην εκδοχή ότι υπάρχουν άλλοι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της στυγερής δολοφονίας. «Ο κατηγορούμενος επαναλαμβάνει ότι είχε λάβει εντολή αντί οικονομικού ανταλλάγματος να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, πλην όμως αυτή την εντολή την έφερε εις πέρας, όπως θα αποδειχτεί με την αναπαράσταση του εγκλήματος στην οποία η υπεράσπιση συναινεί, άλλος μέτοχος με μεγαλύτερη μυϊκή δύναμη από τον Σοροπίδη!» δήλωσε στην «Espresso» o δικηγόρος του 58χρονου Βασίλειος Νουλέζας, εκτιμώντας πως τα ευρήματα από το βιολογικό υλικό συνηγορούν στην ύπαρξη άλλων φυσικών αυτουργών. Οπως είπε ο δικηγόρος, ο κατηγορούμενος «τραυμάτισε την άτυχη εφοριακό και, αφού πήρε την τσάντα της, απέδρασε, χωρίς να δει στη συνέχεια τι ακολούθησε ώστε η κοπέλα να χάσει τη ζωή της».

Ντέμη Ντάβαρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ