Γερμανία: Πεθαίνουν λόγω μαλ...ίας!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γερμανία: Πεθαίνουν λόγω μαλ...ίας!

❱❱ 80 έως 100 Γερμανοί σκοτώνονται ετησίως, καθώς αυνανίζονται με όλο και πιο ακραίους τρόπους

Ασυνήθιστα υψηλά είναι τα ποσοστά θανάτων από... extreme αυνανισμό στη Γερμανία. 

Ογδόντα με 100 άνθρωποι τον χρόνο χάνονται στον βωμό της μοναχικής και ευφάνταστης ηδονής, σύμφωνα με έρευνα ιατροδικαστή.

Ενδεικτική είναι η περίπτωση άνδρα που, ενώ φορούσε γυναικείο βρακάκι, αδιάβροχο, στολή κατάδυσης και μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του, πέθανε στο Αμβούργο αφού κάθισε δίπλα σε θερμάστρα προσπαθώντας να προκαλέσει το λιώσιμο τυριών πάνω στο κορμί του.

Αλλος άνδρας στη Χάλε βρέθηκε νεκρός με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια καρφωμένα πάνω στις ρώγες του, σε μια προσπάθεια προφανώς να προκαλέσει στον εαυτό του διέγερση μέσω ηλεκτροπληξίας!

Ο δρ Χάραλντ Φος εκτιμά ότι ένας με δύο άνθρωποι ανά εκατομμύριο πεθαίνουν επειδή υιοθετούν πολύ ριψοκίνδυνες τακτικές αυνανισμού, αναζητώντας όλοι τους ακόμα πιο έντονες «συγκινήσεις». Η ασφυξία αναφέρεται ως η πιο συχνή αιτία θανάτου από αυνανισμό, διευκρινίζει ο Φος, όπως και η ηλεκτροπληξία, ωστόσο επισημαίνει ότι είναι δύσκολο να καταλήξει κανείς σε ακριβή αριθμό των περιστατικών γιατί συνήθως οι συγγενείς αποκρύπτουν τις συνθήκες θανάτου για την υστεροφημία του νεκρού αλλά και από δική τους ντροπή.

Η αστυνομία δε πρέπει κάθε φορά να κάνει πολύ βαθιά έρευνα για να αποκλείσει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ενδεικτική είναι η περίπτωση άνδρα από την Εση της Γερμανίας, που βρέθηκε δεμένος με αλυσίδες στο σώμα και στον λαιμό στο κελάρι του σπιτιού του. Σύμφωνα με την «Bild», οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα του «αυτοερωτικού» θανάτου, καθώς στον χώρο βρέθηκε πορνό.

Τα θύματα είναι συνήθως άνδρες, σύμφωνα με τον Φος, καθώς οι γυναίκες «είναι πιο προσεκτικές και δεν καταφεύγουν σε τόσες πολυπλοκότητες», ενώ υπάρχουν τόσα περιστατικά γιατί οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι «η απώλεια των αισθήσεων μπορεί να συμβεί πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νομίζουν».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ