Ησαΐα χόρευε από τα... tips!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ησαΐα χόρευε από τα... tips!

❱❱ Υπάλληλοι καφετέριας έστησαν κουμπαρά και θα δώσουν τα πουρμπουάρ για να ντυθεί νύφη μία συνάδελφός τους

Η κίνηση των εργαζομένων σε μια κεντρική καφετέρια της Θεσσαλονίκης να στήσουν δίπλα στο ταμείο έναν κουμπαρά για τα πουρμπουάρ τους και να διαθέσουν το περιεχόμενό του για τον γάμο μιας αγαπημένης συναδέλφου τους συγκίνησε τους πελάτες που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή τους να ενισχύσουν το μελλόνυμφο ζευγάρι!

Η Νατάσα θα παντρευτεί αύριο σε εκκλησία του Ωραιοκάστρου τον αγαπημένο της Κώστα, με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι!

Η Νατάσα εργαζόταν σε άλλη γνωστή αλυσίδα στον χώρο της εστίασης και εξυπηρετούσε τον Κώστα, που αγόραζε τον καφέ του καθημερινά από συγκεκριμένο κατάστημα. «Με είδε, έπαθε... πλάκα και με ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή!» εξηγεί η νεαρή μέλλουσα νύφη.

Με τις «ευλογίες» τους

Τελικά ο Κώστας θα το πάρει το κορίτσι με... παπά, κουμπάρο και τις «ευλογίες» των συναδέλφων της όμορφης 30χρονης, που έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους διαθέτοντας όλα τα tips που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον Ιανουάριο!

Χάρη στον κουμπαρά δίπλα από την ταμειακή μηχανή, ο γάμος της Νατάσας και του Κώστα έγινε viral στο διαδίκτυο, προτού καλά καλά το νεαρό ζευγάρι χορέψει τον χορό του Ησαΐα. «Κάτι αντίστοιχο είχαμε κάνει και στο παρελθόν. Φυσικά και συγκινήθηκα, όταν τα παιδιά μού ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον γάμο μου και να μου τα φέρουν ως δώρο. Με συγκίνησαν περισσότερο τα λόγια τους» αναφέρει η Νατάσα και υποστηρίζει: «Είναι μια κίνηση που εντυπωσίασε και τους πελάτες».

Η μέλλουσα νύφη δεν έμαθε ακόμη το ποσό που κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν ο Σάββας, η Αννα, η Δέσποινα, η Μαρίνα, ο Χάρης, η Κέλυ και ο Γιώργος, αφού της το φυλάνε για έκπληξη. Ποιες ήταν όμως οι αντιδράσεις των πελατών; «Ρωτούσαν ποια είναι η νύφη, αν το σκέφτηκα καλά και αν είμαι σίγουρη γι' αυτό που πάω να κάνω!» αποκρίνεται η Νατάσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ