«Τσάκωσαν» επισκέπτη στη Βουλή για ακάλυπτες επιταγές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσαν» επισκέπτη στη Βουλή για ακάλυπτες επιταγές

❱❱ «Χρυσές δουλειές» κάνει το ειδικό μηχάνημα Police On Line που έχει ενεργοποιηθεί στην είσοδο του Κοινοβουλίου, αφού μέσα σε λίγα 24ωρα οδήγησε στην τρίτη σύλληψη ατόμου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα!

Το σύστημα, που είναι συνδεδεμένο με τα τερματικά της ΕΛ.ΑΣ. και τις βάσεις δεδομένων της Interpol και της Europol, σήμανε συναγερμό, όταν ένας 65χρονος επιχείρησε χθες το πρωί να περάσει στη Βουλή, όπου είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Τα μηχανήματα έδειξαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές, έτσι, αντί για το ραντεβού, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Τμήμα Συντάγματος. Την ίδια τύχη είχαν την προηγούμενη Τετάρτη δύο άτομα που ήθελαν να επισκεφτούν πολιτικούς στη Βουλή, όμως τα μηχανήματα έδειξαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις, του ενός για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για χρέη.

Οποιος θέλει να περάσει στο Κοινοβούλιο θα ελέγχεται από τα μηχανήματα και τα στοιχεία του θα αναζητούνται στη διεθνή βάση δεδομένων. Αν έχει μπλεξίματα, αντί για τη Βουλή, θα καταλήγει στο σκαμνί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ