Κρητικός έβαλε κάμερες στις κρεβατοκάμαρες γειτόνων του και... έπαιρνε μάτι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κρητικός έβαλε κάμερες στις κρεβατοκάμαρες γειτόνων του και... έπαιρνε μάτι

❱❱ Κάτω από το άγρυπνο βλέμμα ενός 47χρονου... ματάκια βρισκόταν η καθημερινότητα, και κυρίως η ερωτική ζωή, δύο νεαρών...

... γυναικών που σπουδάζουν στο Ρέθυμνο, καθώς είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στα διαμερίσματά τους για να τις κατασκοπεύει!

Μάλιστα, κατέγραφε τις περιπτύξεις τους και ερευνάται αν διακινούσε το υλικό σε ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο!

Ο... big brother του Ρεθύμνου συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, έπειτα από καταγγελία μίας από τις φοιτήτριες, σύμφωνα με την οποία είχε εγκαταστήσει συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου και ο ίδιος διέμενε, στην περιοχή Περιβόλια!

Ο 47χρονος είχε διαπιστώσει ότι στα διαμερίσματα κάτω από το δικό του έμεναν φοιτήτριες, τις οποίες είχε συναντήσει στο ασανσέρ ή στην είσοδο, και σκέφτηκε να κάνει κάτι για να μαθαίνει τι έκαναν στα... κρεβάτια τους!

Ετσι, σε ώρες που δεν ήταν ορατές οι κινήσεις του, κρέμασε από το μπαλκόνι του μια κάμερα «ψείρα» με ένα μακρύ καλώδιο, ώστε να φτάνει στα μπαλκόνια των κοριτσιών. Η άλλη άκρη του καλωδίου κατέληγε στον υπολογιστή του, όπου κατέγραφε τις κινήσεις στα διαμερίσματα του ισογείου.

Είδαν το καλώδιο

Ομως, η αρρωστημένη δράση του έφτασε στο τέλος της όταν τις ημέρες της Αποκριάς μία από τις φοιτήτριες φιλοξένησε φίλους της, οι οποίοι παρατήρησαν το καλώδιο με την κάμερα μόλις βγήκαν στο μπαλκόνι!

Αμέσως το έκοψαν και πήγαν στην Ασφάλεια όπου έκαναν καταγγελία, ενώ ειδοποίησαν και τη φοιτήτρια του διπλανού διαμερίσματος. Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 47χρονου και διαπίστωσαν ότι το καλώδιο κατέληγε στον υπολογιστή του, στον οποίο είχε αποθηκευμένα διάφορα βίντεο με την καθημερινότητα των κοριτσιών και πιθανότατα με άλλες καταγραφές που έκανε στο παρελθόν.

Οι δύο κοπέλες υπέβαλαν μήνυση εναντίον του και συνελήφθη για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Εύα Παπαδάτου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ