Σοκ! Πέταξαν νεογέννητο λίγων ωρών σε κάδο σκουπιδιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκ! Πέταξαν νεογέννητο λίγων ωρών σε κάδο σκουπιδιών

❱❱ Δάκρυα και οργή προκάλεσε η εικόνα ενός νεκρού νεογέννητου μόλις λίγων ωρών, που βρέθηκε πετάμενο στα σκουπίδια στην Πετρούπολη.

Το πιο ανατριχιαστικό, όμως, είναι ότι τα ανθρωπόμορφα τέρατα που έφεραν στον κόσμο το άτυχο νεογνό είχαν σφηνώσει χαρτοπετσέτες (!) στο στοματάκι του, έως βαθιά στον οισοφάγο!

Το νεκρό βρέφος βρήκε χθες το μεσημέρι ένας ρακοσυλλέκτης, που έψαχνε για χρήσιμα αντικείμενα στους κάδους απορριμμάτων στην οδό Πίνδου. Οταν είδε ένα σεντόνι το οποίο ήταν λερωμένο με αίματα και το άνοιξε για να δει τι περιείχε, υπέστη σοκ από το θέαμα που αντίκρισε. Το μόλις λίγων ωρών αγοράκι ήταν τυλιγμένο μέσα στο σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος γύρω από το κορμάκι του.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής, ο οποίος ανακάλυψε συγκλονισμένος τα ευρήματα στο στοματάκι και στον λαιμό του άτυχου παιδιού.

Το άψυχο κορμάκι του μωρού, που φαίνεται ότι δεν πρόλαβε καν να αντικρίσει τον ήλιο, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για νεκροτομή, ενώ οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αμέσως να ερευνούν πόρτα πόρτα την ευρύτερη περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κάποια σημαντική μαρτυρία που θα τους οδηγήσει στους «γονείς» του βρέφους.

Σύμφωνα με μια πληροφορία, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό από την κάμερα ενός καταστήματος της περιοχής, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να κρατά στα χέρια του μια μπλε σακούλα, να τη ρίχνει στον κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να απομακρύνεται από το σημείο. Τώρα εξετάζεται με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον «πατέρα» του μωρού, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο της τυχαίας παρουσίας του.

Θεοδόσης Π. Πάνου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ