Εφαρμογή για «αταξίες»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
FakeApp

Εφαρμογή για «αταξίες»

❱❱ Το FakeApp επιτρέπει στον χρήστη να βάλει πρόσωπα διάσημων ηθοποιών ακόμα και σε βίντεο πορνό

Πώς θα σας φαινόταν αν στη θέση του Χάρισον Φορντ στις ταινίες «Indiana Jones» εμφανιζόταν ο Νίκολας Κέιτζ; 

Μια νέα εφαρμογή, το FakeApp, επιτρέπει στον χρήστη να βάλει το πρόσωπο του Κέιτζ σχεδόν παντού, από τον Τζέιμς Μποντ μέχρι το ρομπότ της ταινίας «Terminator 2». Αυτό, βέβαια, δεν μπορεί να συμβεί μόνο με τον διάσημο ηθοποιό. Ο αλγόριθμος στον οποίο βασίζεται αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν και να ανεβάσουν ένα πρόσωπο, και στη συνέχεια να το προσθέσουν σε υπάρχον βίντεο.

Οπως είναι φυσικό, ήδη διάφοροι χρήστες το έχουν εκμεταλλευτεί για να κάνουν «αταξίες», αφού στο Reddit, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ του cnet.com, κυκλοφορούν ήδη βίντεο πορνό με πρόσωπα διάσημων ηθοποιών! Θύμα αυτής της χρήσης της εφαρμογής, σύμφωνα με το Motherboard, έχει πέσει μεταξύ άλλων η Τζέσικα Αλμπα, της οποίας το πρόσωπο τοποθετήθηκε στο σώμα της πορνοστάρ Μέλανι Ρίος, ενώ μια... ηλεκτρονικά διαμορφωμένη Εμα Γουότσον εμφανίζεται να κάνει ντους σ' ένα βίντεο, το οποίο μάλιστα διαφημίστηκε κατά λάθος ως αληθινό!

Για κάποιον λόγο, πάντως, στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης το πρόσωπο του Νίκολας Κέιτζ είναι αυτό που επιλέγουν περισσότερο οι χρήστες, και μάλιστα σε πολύ ευφάνταστες αντικαταστάσεις. Για παράδειγμα, το πρόσωπό του έχει μπει πάνω σε αυτό της Εϊμι Ανταμς στην ταινία «Man of Steel», στην οποία υποδύεται τη Λόις Λέιν, αλλά και σε αυτό του... Γκόλουμ στην ταινία «Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ