Οργή του πατέρα της μικρής Μελίνας: «Σαν αρνάκι το έσφαξαν το παιδάκι μου...»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οργή του πατέρα της μικρής Μελίνας: «Σαν αρνάκι το έσφαξαν το παιδάκι μου...»

❱❱ Σοκ έχουν προκαλέσει στον πατέρα της 4χρονης Μελίνας, που «έσβησε» έπειτα από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια, όσα καταγράφουν τα πορίσματα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας για τα αίτια θανάτου της κόρης του!

Οπως τονίζει, το αγγελούδι του «θυσιάστηκε σαν αρνάκι», ενώ καταγγέλλει απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών!

Σχεδόν 26 μήνες μετά τον τραγικό χαμό της μικρής ο πατέρας του Μάνος Παρασκάκης πήρε στα χέρια του τα πορίσματα των επιθεωρητών, τα οποία καταλογίζουν βαριά ιατρική αμέλεια στην αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη, την εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

«Γιατί έπρεπε να θυσιαστεί η Μελίνα σαν αρνάκι πάνω στον πάγκο του χειρουργείου, για να γίνονται τώρα οι εκπαιδεύσεις και οι μετεκπαιδεύσεις στους αναισθησιολόγους πριν αναλάβουν το πόστο της αναισθησιολογίας στο χειρουργείο; Σαν αρνάκι το έσφαξαν το παιδάκι μου...» ανέφερε χθες σε δηλώσεις του ο τραγικός πατέρας, ενώ πρόσθεσε:

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι εξαδέλφη του Πολάκη. Εμένα το παιδί μου το πεθάνανε. Δεν με ενδιαφέρει ποιον έχει συγγενή. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να το συνδέσω, γιατί ήμουν κύριος. Πίστευα ότι θα βγουν να μιλήσουν και δεν έγινε τίποτα. Τώρα, με αυτά που γίνονται, βλέπω ότι πήγαν να το καλύψουν»!

Η Μελίνα έφυγε από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου του 2015, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Στην υπόθεση εμπλεκόταν και η αναισθησιολόγος του χειρουργείου και εξαδέλφη του κ. Πολάκη, αλλά τελικά αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ