Αλισβερίσι πορνείας με ανήλικους πρόσφυγες

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αλισβερίσι πορνείας με ανήλικους πρόσφυγες

❱❱ Μαρτυρίες-σοκ σε ντοκιμαντέρ του Russia Today! «Μας προσφέρουν χρήματα και φαγητό για να κάνουμε sex»

Πορνεία, ναρκωτικά ακόμα και παιδεραστία κρύβονται στην «πίσω αυλή» του προσφυγικού ζητήματος στη χώρα μας, όπως προκύπτει από το ντοκιμαντέρ του δικτύου Russia Today (RT), το οποίο θα προβληθεί σήμερα στη Ρωσία.

Η αποκαλυπτική έρευνα που έγινε στην Αθήνα με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Σεξ, ναρκωτικά και πρόσφυγες» αναφέρεται κυρίως σε εφήβους που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και, για να επιβιώσουν, εξωθούνται στην πορνεία. 

«Είμαι 17 ετών, ήρθα μέσω θαλάσσης από την Τουρκία στην Ελλάδα πριν από έξι μήνες. Υπάρχουν πολλοί που μου προσφέρουν χρήματα για να κάνουμε σεξ» αναφέρει κυνικά στην κάμερα του RT ένα αγόρι, που βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα.

Με τη βοήθεια κρυφής κάμερας (για ευνόητους λόγους), ο δημοσιογράφος του ρωσικού καναλιού κατέγραψε το «αλισβερίσι» της πορνείας στις σκοτεινές γωνιές της Αθήνας. Παζάρια με νεαρά αγόρια που αρχίζουν από 10 και φτάνουν το πολύ έως 30 ευρώ, για να προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες στους ενδιαφερομένους.

Ατομα που εξέλαβαν την ανάγκη των προσφύγων για επιβίωση και φαγητό σαν ευκαιρία για να ικανοποιούν φτηνά τις σεξουαλικές επιθυμίες τους προσεγγίζουν τις παρέες των προσφυγόπουλων και, μόλις κάποιος τους «γυαλίσει», παζαρεύουν την τιμή. Αλλοι χρησιμοποιούν ως δέλεαρ το φαγητό που θα τους δώσουν και μια διανυκτέρευση σε σπίτι, που όμως προϋποθέτει την «περιποίηση» του... φιλεύσπλαχνου, ο οποίος πολλές φορές είναι ακόμη και ηλικιωμένος υπεράνω υποψίας! Μάλιστα, κάποιοι πρόσφυγες εφοδιάζονται με κινητά τηλέφωνα από τους ενδιαφερομένους, για να τους καλούν άμεσα, χωρίς να χρειάζεται η επαφή στον δρόμο!

Στο ντοκιμαντέρ του RT αναφέρεται ότι πολλά ανήλικα παιδιά πέφτουν θύματα trafficking ή και εμπορίας οργάνων.

Μάλιστα, το πλέον ανατριχιαστικό είναι η αναφορά σε δολοφονίες προσφύγων, με σκοπό να πουληθούν τα ζωτικά τους όργανα, όπως αναφέρει το RT. Αλλοι πρόσφυγες, όπως προκύπτει από την έρευνα, μπαίνουν στη διακίνηση ναρκωτικών, για να εξασφαλίσουν λίγα ευρώ.

Επίσης, επιδίδονται σε κλοπές κινητών, για να πάρουν από τους κλεπταποδόχους 50 ευρώ ανά συσκευή. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν «στρατό» εφήβων, εγκλωβισμένων στα στενά της Ομόνοιας, που ή θα εκπορνευθούν ή θα πουλήσουν ναρκωτικά ή θα κλέψουν κινητά, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γεμίσουν το στομάχι τους και να βρουν ένα μέρος να κοιμηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ