ΕΝΟΧΟΣ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΝΟΧΟΣ!

❱❱ «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τον ρόλο του Αριστείδη Φλώρου στην απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου

«Καταπέλτης» αναφορικά με τον ρόλο του Αριστείδη Φλώρου και των δύο Αλβανών βαρυποινιτών, που κάθονται μαζί του στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη, ήταν η εισαγγελέας της έδρας. 

Περιγράφοντας με λεπτομέρειες το χρονικό της περίεργης υπόθεσης, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε την ενοχή των τριών κατηγορουμένων, εκτιμώντας ότι η ακροαματική διαδικασία και τα στοιχεία της δικογραφίας ανέδειξαν τόσο τους ηθικούς όσο και τους φυσικούς αυτουργούς του εγκλήματος.

«Υπάρχει απολογία όπου αναφέρεται ότι έγινε ένα ραντεβού στην Κηφισιά και κάποιος έδωσε χρήματα για να κάνουν την επίθεση. Αναφέρουν ότι ένας “Αρης” έδωσε χρήματα για να σκοτώσουν τον Αντωνόπουλο. Τους επιδεικνύεται φωτογραφία του δικηγόρου και τους ζητούν να τον σκοτώσουν αντί 100.000 ευρώ. Οι δύο κατηγορούμενοι, όταν τους επιδείχθηκαν φωτογραφίες, αναγνώρισαν τον Αρη Φλώρο. Κλήθηκε και ο μηνυτής και ανέφερε ότι “εγώ σας είχα εκφράσει εξαρχής ότι αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός”» είπε η εισαγγελέας.

Η ανώνυμη επιστολή

Αναφερόμενη στον κατηγορούμενο επιχειρηματία πρόσθεσε ακόμη ότι έπαιξε ρόλο στη συγγραφή της ανώνυμης επιστολής η οποία εστάλη στον ανακριτή που χειριζόταν την υπόθεση και η οποία έκανε λόγο για σκευωρία του Γιώργου Αντωνόπουλου σε βάρος του Αριστείδη Φλώρου.

«Καταλήγω ότι συντάκτης και πνευματικός πατέρας αυτής της επιστολής είναι ο Αρης Φλώρος» είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας, προσθέτοντας ότι το περιεχόμενο της επιστολής «δεν στέκει στη λογική».

Αναφερόμενη στους δύο Αλβανούς βαρυποινίτες, που φέρεται ότι εμπλέκονται και στη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τόνισε:

«Η περιγραφή του δράστη της επίθεσης από τον μηνυτή προσομοίαζε αρκετά στον Ολντι Ντούλτσε και τον περιέγραφε ως ένα από τα άτομα που τον πυροβόλησαν. Στις 31 Αυγούστου 2016 συλλαμβάνεται ο Ντούλτσε, όταν οδηγείται στον ανακριτή παραδέχεται στην πρώτη απολογία του το συμβάν και αναφέρει και τον Αρμπερ Μπάκο».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε η εισαγγελική λειτουργός, και στην εργαστηριακή έκθεση πραγματογνωμοσύνης ταυτοποιείται γενετικό υλικό του Ντούλτσε με αυτό της επίθεσης. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ