Ομορφιά για βραβείο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ομορφιά για βραβείο!

❱❱ Σπουδαία διάκριση για την κλινική Symmetria, που τιμήθηκε για τις πρωτοποριακές θεραπείες υψηλής ποιότητας και αισθητικής που εφαρμόζει

Την αξιοπιστία των ιατρικών υπηρεσιών που προσφέρει η Symmetria αντικατοπτρίζει ακόμη μία διάκριση που απονεμήθηκε στο κέντρο παροχής ιατρικών υπηρεσιών, υγείας και ομορφιάς. 

Αυτήν τη φορά απέσπασε το βραβείο Best Medical Practice από την European Medical Association (EMA), τον ανεξάρτητο μη κερδοσκοπικό οργανισμό που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Η τελετή της απονομής πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Ντουμπάι και το βραβείο παρέλαβε ο ιδρυτής της προηγμένης κλινικής ομορφιάς δρ Νίκος Μεταξωτός, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που η Symmetria ξεχωρίζει και βραβεύεται, ακόμη μία φορά, για τις πρωτοποριακές θεραπείες υψηλής ποιότητας και αισθητικής που εφαρμόζει. Αποδεικνύεται ότι η φιλοσοφία μας “Minimum Intervention, Maximum Effect” και η ολιστική προσέγγιση που ακολουθούμε επιφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα, γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς». Η Symmetria διακρίνεται στον χώρο της υγείας και ομορφιάς από το 2005, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική βραβεύεται για τις υπηρεσίες της, καθώς και το 2015 είχε λάβει το βραβείο Best Clinic Award 2015 για τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και νέες τεχνολογίες που εφαρμόζει.

Εξειδικευμένο προσωπικό

Οι υπηρεσίες της Symmetria καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ έχει αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες για να βρίσκεται πάντοτε μέσα στις εξελίξεις του χώρου. Ετσι, έχει αναπτύξει φήμη που την καθιστά πόλο έλξης όχι μόνο για Ελληνες, αλλά και για ξένους, που εμπιστεύονται τη Symmetria. Μάλιστα, η δυναμική της αυτή έκανε το βρετανικό περιοδικό «Tatler» -αλλά και άλλα διεθνή έντυπα- να την προτείνουν ως μια από τις κορυφαίες κλινικές ομορφιάς στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ