Εφιάλτης για δύο 14χρονα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εφιάλτης για δύο 14χρονα

❱❱ Επεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από 30χρονο στο Αγρίνιο, ο οποίος τους πλήρωσε για να μη μιλήσουν

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί στο Αγρίνιο η καταγγελία μιας μητέρας για τη σεξουαλική κακοποίηση του 14χρονου γιου της από έναν 30χρονο! 

Η γυναίκα πέρασε το κατώφλι του τοπικού αστυνομικού τμήματος μαζί με τον δικηγόρο της και ανέφερε ότι ο ανήλικος γιος της και ένας συνομήλικος φίλος του έπεσαν θύματα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνθρωπο!

«Οπως μου είπε το παιδί μου, τόσο στον ίδιο όσο και στον φίλο του έδινε συχνά μικρά χρηματικά ποσά με στόχο να τους πλησιάσει. Τον γνωρίζουν, καθώς εργάζεται σε κατάστημα στην περιοχή όπου μένουμε» είπε η μητέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Συνείδηση», προσθέτοντας ότι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο δράστης προσέγγισε τους δύο φίλους μέσω facebook:

Το ραντεβού

«Τους κάλεσε σε σπίτι -στο οποίο δεν μένει μόνιμα- για να παρακολουθήσουν ταινία σε κεντρική περιοχή της πόλης. Κλείνουν τελικά ραντεβού, συναντιούνται και πηγαίνουν εκεί. Τους έδωσε μάλιστα σαν κύριος και γλυκά, και τους έβαλε να δουν ταινία ακατάλληλου περιεχομένου. Μετά την ερωτική ταινία, τους ζήτησε να αυνανιστούν, ξεκινώντας μάλιστα ο ίδιος να το κάνει! Τελικά, επειδή δεν αντέδρασαν, άρχισε ο ίδιος να ασελγεί στα γεννητικά όργανά τους. Προσπάθησε να τους κάνει και κάποια άλλα πράγματα, όμως τα παιδιά ευτυχώς αντέδρασαν και δεν το δέχθηκαν. Μάλιστα, για να κρατήσουν κλειστό το στόμα τους και να μην πουν σε κανέναν το παραμικρό, τους έδωσε από δέκα ευρώ!»

Σύμφωνα με τη μητέρα, ούτε οι αστυνομικοί μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που τους κατήγγειλε την προηγούμενη Παρασκευή και η έρευνα για τον άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ