Εξαλλος ο νεαρός που τον εμφανίζουν ως το «τέρας» που πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εξαλλος ο νεαρός που τον εμφανίζουν ως το «τέρας» που πέταξε το νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

❱❱ Πυρ και μανία έγινε ένας νεαρός, όταν αναγνώρισε τον εαυτό του σε βίντεο που προέβαλαν τηλεοπτικές εκπομπές και τον παρουσίαζαν ως το «τέρας» που πέταξε το δολοφονημένο βρέφος σε έναν κάδο στην Πετρούπολη, τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου!

Αγανακτισμένος και εκνευρισμένος για τα αδιασταύρωτα ρεπορτάζ που τον «βάφτισαν» δράστη, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί στην περιοχή και ότι το βίντεο τον δείχνει να πετάει τα σκουπίδια του, όπως κάνει κάθε μέρα.

Μάλιστα, εξήγησε ότι ούτε η σύζυγος ούτε άλλη συγγενής του ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και ότι όσα ειπώθηκαν ήταν ανυπόστατα. Επίσης, δήλωσε ότι επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον συκοφάντησαν, επισημαίνοντας ότι η επιπολαιότητά τους είχε ως αποτέλεσμα να αποπροσανατολιστούν για μέρες οι έρευνες επ' ωφελεία των πραγματικών δραστών.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν κάθε πληροφορία για γυναίκες που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και εντόπισαν μία που μεταφέρθηκε στο Παμμακάριστος με αιμορραγία. Ομως, δεν είχε σχέση. Η αναζήτηση στοιχείων φτάνει έως και σε φαρμακεία, μήπως και η μητέρα του βρέφους αγόρασε χάπια αποθηλασμού, ενώ ερευνώνται όλες οι περιπτώσεις γυναικών που ήταν έγκυες στην περιοχή το επίμαχο διάστημα.

Στο στόχαστρο των ερευνών έχουν μπει ζευγάρια με οικονομικά ή ψυχολογικά προβλήματα, γυναίκες με νοητική υστέρηση, ανήλικες, περιστατικά επιλόχειας κατάθλιψης, ενώ θεωρείται πιθανό η φρικιαστική πράξη να έγινε σε συνεργασία πατέρα και μητέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ