«Καμπάνα» στον νταή άντρα της Φειδά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνα» στον νταή άντρα της Φειδά

❱❱ Ποινή φυλάκισης 10 μηνών για τον ξυλοδαρμό δικαστικού επιμελητή τον Ιούνιο του 2016

Καμπάνα φυλάκισης 10 μηνών, αλλά με τριετή αναστολή, έριξε το Β' Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον σύζυγο της Σίσσυς Φειδά Γιώργο Ανδρίτσο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό ενός δικαστικού επιμελητή τον Ιούνιο του 2016! 

Σε βάρος του επιχειρηματία είχε ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη βία, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ύστερα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο άτυχος δικαστικός επιμελητής. Ο Γιώργος Ανδρίτσος έφθασε νωρίς χθες το πρωί στο κτίριο 2 της Ευελπίδων, μαζί με τη σύζυγό του, η οποία κατέθεσε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, καθώς ήταν παρούσα στο επεισόδιο.

Περιγράφοντας στην έδρα πώς ξεκίνησε το «θερμό» περιστατικό, ο μηνυτής εξήγησε ότι πήγε στο σπίτι του ζεύγους στις 8 Ιουνίου του 2016, προκειμένου να προχωρήσει σε κατασχέσεις λόγω οφειλών της Σίσσυς Φειδά, η οποία είχε κάνει ανοίγματα στον χώρο της εστίασης.

Οπως ανέφερε, σε βάρος της είχαν εκδοθεί διαταγές πληρωμής (οι οποίες προσκομίστηκαν στο δικαστήριο) για οφειλές που ξεπερνούσαν τα 400.000 ευρώ, αλλά δεν τις είχε εξυπηρετήσει. Οπως κατέθεσε το θύμα, όταν εκείνο το πρωινό άνοιξε η πόρτα του σπιτιού του ζεύγους και ο Γιώργος Ανδρίτσος είδε απέναντί του τους δικαστικούς επιμελητές, έγινε έξαλλος! «Αρχισε να φωνάζει και να με χτυπάει με γροθιές και κλοτσιές!» ανέφερε, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος του έσκισε τα ρούχα. «Εμείς δεν κάναμε καμία κίνηση σε βάρος του, εκείνος ξεκίνησε να με χτυπάει...» είπε.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε… άμυνα και πως μπήκε στη μέση για να προστατεύσει τη σύζυγό του που τότε ήταν έγκυος. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η αγανάκτησή του ήταν δικαιολογημένη, καθώς οι δικαστικοί επιμελητές δεν είχαν δικαίωμα να προχωρήσουν σε κατασχέσεις στον συγκεκριμένο χώρο. Το ίδιο υποστήριξε στην κατάθεσή της και η Σίσσυ Φειδά, ωστόσο οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν το δικαστήριο. Η έδρα έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά, όπως αυτό του πρότερου εντίμου βίου που είχε ζητήσει η πλευρά του Γιώργου Ανδρίτσου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ