ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ: Έδινε σε τρία «κτήνη» με αρρωστημένες ορέξεις την 6χρονη κορούλα του

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ: Έδινε σε τρία «κτήνη» με αρρωστημένες ορέξεις την 6χρονη κορούλα του

❱❱ Αυτό είναι το «κτήνος» που προσέφερε την 6χρονη κορούλα του σε τρεις ανώμαλους φίλους του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του αδίστακτου κτηνοτρόφου, που βίαζε και εξέδιδε επί 10 χρόνια τη 16χρονη (σήμερα) κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 6 ετών, και των τριών φίλων του, που και αυτοί έβγαζαν συστηματικά τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο κοριτσάκι!

Τη σχετική εντολή εξέδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο πα-τέρας είναι ο Ιωάννης Καραλιάς του Γεωργίου και της Γιαννούλας, που γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1968 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, ενώ οι τρεις βιαστές είναι οι Νικόλαος Μπακάλης του Γεωργίου και της Φανής, που γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1958 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, Δημήτριος Γιαννίκης του Αθανασίου και της Ελένης, που γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1966 στη Λεπτοκαρυά, και Βασίλειος Ορφανίδης του Ευσταθίου και της Ολγας, που γεννήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 1960 στο Κιλκίς.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα είχαν συλληφθεί στις 28 Φεβρουαρίου στην Πιερία μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της 16χρονης, η οποία πέρυσι είχε μπλεχτεί στα δίχτυα του διαδικτυακού παιχνιδιού Μπλε Φάλαινα, παίρνοντας χάπια και χαράζοντας τα πόδια της με ξυράφι.

Οι καταγγελίες

Οπως κατήγγειλε, τελευταία φορά που τη βίασαν ο πατέρας της και τα τρία κτήνη ήταν τον Ιανουάριο του 2017.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί ερευνούν τις καταγγελίες του θύματος ότι και φίλες της είχαν πέσει θύματα βιασμού από τη συντροφιά των τεράτων που έχουν προφυλακιστεί!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ