Το... κέρατο σχόλασε τον γάμο, αλλά όχι το γλέντι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το... κέρατο σχόλασε τον γάμο, αλλά όχι το γλέντι

❱❱ Ξαπόστειλε τον άπιστο αρραβωνιαστικό της από τη Φολέγανδρο λίγο πριν από τον γάμο και γλέντησε με την ψυχή της στη δεξίωση

Από την
Εύα Παπαδάτου

Τα... καλογυαλισμένα παπούτσια στο χέρι έδωσε στον μνηστήρα της νεαρή γυναίκα από την Αυστραλία και μάλιστα λίγο προτού παντρευτούν στη Φολέγανδρο, όταν ανακάλυψε ότι την απατούσε!
Πάντως, εκείνη έδειξε ότι δεν πτοήθηκε, αφού έκανε κανονικά το γαμήλιο γλέντι χορεύοντας και διασκεδάζοντας με τους προσκεκλημένους της μέχρι πρωίας.

Ολα ήταν έτοιμα για τον γάμο που θα γινόταν σε μία από τις βελούδινες αμμουδιές του κυκλαδίτικου νησιού με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, όπως τον είχε ονειρευτεί η κοπέλα.

Ομως, η παραλίγο νυφούλα έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακάλυψε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του Γερμανού αγαπημένου της, τα οποία μαρτυρούσαν ότι δεν καθόταν... φρόνιμα. Οπως ήταν αναμενόμενο, ακολούθησε τρικούβερτος καβγάς, με την Αυστραλή να απαιτεί εξηγήσεις από τον γαμπρό, ο οποίος, παρά τις προσπάθειές του, φαίνεται ότι δεν την έπεισε, αφού εκείνη αποφάσισε να τον διώξει και να ακυρώσει τον γάμο. Ο νεαρός έφυγε κακήν κακώς μαζί με τον κουμπάρο του, αλλά παραμένει άγνωστο αν ο προορισμός τους ήταν η πατρίδα τους ή απλώς αναχώρησαν για κάποιο
άλλο ελληνικό νησί, όπου θα συνέχιζαν την... dolce vita τους.

Πάντως, η νύφη συνήλθε σχετικά γρήγορα και αντί να πέσει στα.. πατώματα και να κλαίει με μαύρο δάκρυ, έκανε κανονικά τη δεξίωση που είχε προγραμματιστεί για μετά τον γάμο. Οι περίπου 35 φίλοι και συγγενείς παρευρέθησαν το Σάββατο στο γλέντι που έγινε σε φημισμένο εστιατόριο του νησιού, ακόμα κι αν δεν προηγήθηκε γαμήλια τελετή, σύμφωνα με το σάιτ cyclades24. Εξάλλου ήταν έτοιμο το πλούσιο catering, ο dj ήταν στη θέση του, ακόμα και η πολυώροφη τούρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πέρασε μια αξέχαστη βραδιά, αφού ανέβηκε ακόμα και στα τραπέζια, ενώ μαζί της διασκέδασαν όλοι οι καλεσμένοι κι έτσι δεν πήγαν χαμένα τα χρήματα. Μάλιστα, μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και κάποιοι από την πλευρά τού ζωηρού Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ