Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

O gay ακτιβιστής δεν πέθανε από τις κλοτσιές

❱❱ Οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του Ζακ ΚωστόπουλουΟι τοξικολογικές και οι ιστολογικές εξετάσεις που αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 20 μέρες αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας σε κοσμηματοπωλείο, καθώς η νεκροτομή δεν έβγαλε ασφαλή συμπεράσματα. 

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγριας, που νεκροτόμησε τη σορό του άτυχου νέου μαζί με την έμπειρη συνάδελφό του Σουλτάνα Μαριανού, παρουσία του τεχνικού συμβούλου που όρισε η οικογένεια του θύματος, δεν εντόπισαν θανατηφόρες κακώσεις και περιμένουν το πόρισμα των εργαστηρίων.

«Το συμπέρασμα στο οποίο συμφωνούμε και οι δύο, και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Δεν έφερε κακώσεις που να δικαιολογούν από μόνες τους τον θάνατο. Είχε κάποια τραύματα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος, μικρά θλαστικά τραύματα, εκδορές, εκχυμώσεις, που από μόνα τους δεν δικαιολογούν τον θάνατο. Γι’ αυτό προχωράμε σε περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο και είμαστε εν αναμονή των εξετάσεων. Σε αυτή τη φάση, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι μακροσκοπικά, από τη νεκροτομή που έγινε, δεν βρέθηκαν θανατηφόρες κακώσεις» δήλωσε ο κ. Καλόγριας.

esr 2509 010 cmyk

Στο μεταξύ, ταυτοποιήθηκε ο δεύτερος άνδρας που φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο να καταφέρνει χτυπήματα με κλοτσιές στο κορμί του γνωστού ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλου. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, που απεικονίζεται στο επίμαχο υλικό το οποίο φώτισε σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης.

Χθες, ταυτοποιήθηκε από μαρτυρίες αλλά και από την εργαστηριακή ανάλυση του βίντεο, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Αθηνών και προσήχθη στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης.
Λίγες ώρες αργότερα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ

5268 tatiana stefanidoy 1992018

Την οργισμένη αντίδραση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος προκάλεσε η ενέργεια της Τατιάνας Στεφανίδου (μικρή φωτό) να στήσει διαδικτυακό γκάλοπ στην εκπομπή της στον Σκάι με αφορμή τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, με το ερώτημα αν συμφωνούν ή όχι οι τηλεθεατές με την αντίδραση του κοσμηματοπώλη. Την επόμενη ημέρα ο Σύλλογος «Θετική Φωνή» κατήγγειλε την παρουσιάστρια στο ΕΣΡ ζητώντας να παρέμβει, ενώ ζήτησε από την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Σκάι να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Θύελλα αντιδράσεων ξεσηκώθηκε και στο διαδίκτυο, όπου το «κράξιμο» για το γκάλοπ πήγε σύννεφο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...