«Θερμό» επεισόδιο με τη μητέρα της Ζέμπερη και τον ιερέα του νεκροταφείου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Θερμό» επεισόδιο με τη μητέρα της Ζέμπερη και τον ιερέα του νεκροταφείου

❱❱ Δικαστικός «πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια της αδικοχαμένης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη και στον ιερέα του νεκροταφείου όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη κοπέλα πριν από περίπου έναν χρόνο

Χθες στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας εκδικάστηκαν οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι δύο πλευρές, με αφορμή ένα θερμό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στη μητέρα της 32χρονης και στον παπά, κατά τη διάρκεια του εννεάμηνου μνημοσύνου της άτυχης Δώρας, στις 17 Ιουνίου.

Οπως υποστηρίζει η οικογένεια της εφοριακού, την επίμαχη ημέρα ο κληρικός επιτέθηκε με μια ομπρέλα στη μητέρα της Δώρας, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι και στον αυχένα! Το περιστατικό επιβεβαίωσε μια φίλη της οικογένειας, που κατέθεσε στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι ο ιερέας εξύβριζε τη χαροκαμένη μητέρα και τα παιδιά της!
Μάλιστα, στην αίτησή τους οι συγγενείς της Δώρας ζητούν να μην τους πλησιάζει, όταν επισκέπτονται τον τάφο της 32χρονης, αλλά και να μην εμφανιστεί ξανά σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στην υπόθεση της εφοριακού.

Από την πλευρά του, ο ιερέας υποστηρίζει ότι την επίμαχη ημέρα δέχτηκε επίθεση από τη μητέρα της Δώρας και την αδελφή της, και ζητά από το δικαστήριο να μην τον ενοχλεί η οικογένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον επόπτη του δήμου, που κατέθεσε ως μάρτυρας, οι δύο γυναίκες «τον κυνηγούσαν και του φώναζαν διάφορα, όπως “δολοφόνε”, ενώ η μητέρα της 32χρονης τον ακολούθησε στο ιερό και του επιτέθηκε, του δάγκωσε το δάχτυλο και του τραβούσε τα γένια»!

Ντέμη Ντάβαρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ