Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ολα όσα έκαναν τα κτήνη μετά τον φόνο της Ελένης

❱❱ Ο Αλβανός και ο Ροδίτης συμπεριφέρονταν σαν να μην έτρεχε τίποτα! Εκλειναν ραντεβού με κορίτσια και πήγαιναν γυμναστήριοΑπό την
Εύα Παπαδάτου 

Ενα ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, που έχει εξελιχθεί σε άνευ προηγουμένου θρίλερ! Καθημερινά προκύπτουν νέα ανατριχιαστικά στοιχεία τα οποία σοκάρουν, καθώς φανερώνουν την αγριότητα με την οποία συμπεριφέρθηκαν κάποιοι σε βάρος της άτυχης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, αλλά ταυτόχρονα φέρνουν την υπόθεση ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίασή της και στην τιμωρία των ενόχων.

Υπάρχουν όμως καταθέσεις που περιπλέκουν την υπόθεση, όπως εκείνες των δύο αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, στους οποίους μίλησε η Ελένη λίγο μετά τον ομαδικό βιασμό της από τους τρεις νεαρούς Ελληνες, περίπου 15 μήνες προτού δολοφονηθεί!

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί κλήθηκαν από την ανακρίτρια να καταθέσουν σχετικά με όσα έγιναν όταν εμφανίστηκαν στην Ασφάλεια η Ελένη και οι φίλες της. Ο αξιωματικός υπηρεσίας και ο βοηθός του επιβεβαίωσαν ότι η 21χρονη πήγε με δύο ή τρεις φίλες της στην Ασφάλεια και ανέφερε ότι διασκέδαζε σε ένα μπαρ στην παλιά πόλη της Ρόδου με τρία αγόρια που γνώρισε εκείνο το βράδυ. Κάποια στιγμή τα τρία αγόρια, η 21χρονη και μία φίλη της έφυγαν όλοι μαζί.

«Τη φίλη την άφησαν στο σπίτι της και στη συνέχεια η Ελένη με τους άλλους συνέχισαν και πήγαν σε κάποιο σπίτι στον Αρχάγγελο. Μου είπε ότι είχε ερωτικές επαφές με δύο από τα αγόρια, αλλά σε κανένα σημείο της συζήτησής μας η Ελένη Τοπαλούδη δεν ανέφερε οτιδήποτε για βιασμό ή ότι υποχρεώθηκε σε οποιαδήποτε ερωτική πράξη χωρίς τη θέλησή της» τόνισε ο αξιωματικός υπηρεσίας.

Ωστόσο, παραδέχτηκε πως η φοιτήτρια του είπε: «Θυμάμαι κάποιο κινητό να με τραβάει βίντεο» και ότι φοβόταν να μη διαρρεύσει στα social media το «ροζ» βίντεο και το έβλεπαν συμφοιτητές και φίλες της. Ετσι, παρακάλεσε τους αστυνομικούς, αν μπορούσαν, να κάνουν κάτι για να το αποτρέψουν.

Ο ίδιος αστυνομικός είπε ότι λίγες μέρες αργότερα μία φίλη της 21χρονης τον ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζεται η Ελένη και ρώτησε αν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να μην ανέβει στο ίντερνετ. Της είπαν ότι μπορούσε να υποβάλει έγκληση και η Τοπαλούδη επιφυλάχθηκε να ξαναπάει, αλλά δεν το έκανε. Τα λεγόμενα τού αξιωματικού υπηρεσίας επιβεβαίωσε με κατάθεσή του και ο αστυνομικός που εκτελούσε χρέη βοηθού εκείνη τη μέρα.

Αυτεπάγγελτα

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου αυτοτελή έρευνα για να διερευνηθούν τα αυτεπάγγελτα διωκόμενα αδικήματα του βιασμού και της παράνομης μαγνητοσκόπησης, που κατήγγειλε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε βάρος των τριών Ροδιτών.

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη προέκυψαν από έρευνες των επιτελών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 21χρονου Ελληνα και του 19χρονου Αλβανού στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, ενώ και οι δύο κατηγορούμενοι μετά το αποτρόπαιο έγκλημα συμπεριφέρονται σαν να μη συνέβη τίποτε και ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω του facebook. Τηλεφωνούν σε διάφορα άτομα για να κανονίσουν ραντεβού για καφέ, ακόμη και σε κορίτσια. Ο 21χρονος Ροδίτης μάλιστα κανονίζει να πάει στο γυμναστήριο την 1η Δεκεμβρίου 2018, για να κάνει γυμναστική και βόλτα.

Σε πειστήρια εντός της οικίας, συμπεριλαμβανομένων και δειγμάτων από το μπάνιο, τα ταβάνια και τις πόρτες, βρέθηκε DNA του 21χρονου Ροδίτη και του θύματος, ενώ DNA του 19χρονου Αλβανού βρέθηκε σε κοντάρι της σφουγγαρίστρας. Ακόμη, βρέθηκε DNA του Ροδίτη και της Τοπαλούδη στη θέση του συνοδηγού του λευκού βαν. Φέρεται ότι προκύπτει η χρήση προφυλακτικού, καθώς βρέθηκε εξωτερικά αυτού δείγμα DNA του θύματος. Τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται η ανακρίτρια να διατάξει ακόμα και αναπαράσταση της δολοφονίας της φοιτήτριας.

Αποκάλυψη από τον θείο της: «Ο βιασμός το 2017 και η δολοφονία το 2018 συνδέονται μεταξύ τους»

f6 8

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο θείος της Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής, έχει αρχίσει η προκαταρκτική εξέταση για τον βιασμό τον Νοέμβριο του 2017, δηλαδή έναν χρόνο προτού δολοφονηθεί η 21χρονη φοιτήτρια.

«Θεωρούμε ότι τα δύο γεγονότα -ο βιασμός το 2017 και η δολοφονία το 2018- συνδέονται μεταξύ τους, ενώ είναι προφανές πως οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό είναι γνωστοί με κάποιον από τους δύο δολοφόνους της» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η μητέρα της Ελένης ενημερώθηκε από κάποιες φίλες της κόρης της πως η 21χρονη είχε πάει στην Αστυνομία το 2017 για να καταγγείλει τον βιασμό. «Δεν ακολούθησε καμία σχετική έρευνα, αλλά αντίθετα οι αστυνομικοί είπαν “είναι πολύ αργά, έχει περάσει μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αφού δεν έχετε και το βίντεο. Φέρτε το βίντεο να δούμε τι θα κάνουμε”».

Οσον αφορά τον φορητό υπολογιστή της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ο κ. Γκιουγκής είπε στην ΕΡΤ πως εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια. «Το γιατί δεν έχει ξεκλειδώσει ακόμη είναι θέμα των Αρχών» είπε και πρόσθεσε ότι το βράδυ της δολοφονίας της η Ελένη έφυγε βιαστικά, το πλυντήριό της ακόμη δούλευε. «Βγήκε να φάει σουβλάκια και ήταν πρόχειρα ντυμένη. Το λάπτοπ ήταν ανοιχτό, γιατί μιλούσε με μία φίλη της. Ποιος το κλείδωσε και δεν μπορούν να το ανοίξουν;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...