Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρελό πάρτι στο twitter για τον «διαβασμένο» Μαρινάκη!

❱❱ Της… κακομοίρας με τη συνέντευξη που έδωσε στον ΧατζηνικολάουΑσπιλος και αμόλυντος, όσον αφορά τη διείσδυσή του στα ΜΜΕ, τις δικαστικές εκκρεμότητες και τις λοιπές δραστηριότητές του, προσπάθησε να εμφανιστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου, που συμπτωματικά (;) έγινε μόλις 24 ώρες μετά την οριστική παραπομπή του σε δίκη για τα στημένα παιχνίδια, όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. 

Με ύφος εθνικού ευεργέτη και δραματικούς τόνους για να συγκινήσει, αλλά και εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα ισχυρίστηκε ότι έχει στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση αυτή όσο ποτέ άλλος Eλληνας πολίτης. Ο εφοπλιστής υποστήριξε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο των ΜΜΕ αγοράζοντας μαζικά ιστορικά δημοσιογραφικά έντυπα («Τα Νέα» και «Το Βήμα»), επειδή ήθελε να τα σώσει και να μην πέσουν στα χέρια ξένων.

nikos pappas mitera1

Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, κατά του πρωθυπουργού και του στενού του συνεργάτη Νίκου Παππά, των Σωκράτη και Πέτρου Κόκκαλη, του Δημήτρη Μελισσανίδη και του επιχειρηματία Καλογρίτσα, με σαφείς υπόνοιες για διαπλοκή του Μαξίμου με επιχειρηματίες.

Τηλεοπτικές άδειες

«Στο Μαξίμου μπαινοβγαίνουν κάθε μέρα επιχειρηματίες» είπε, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στις επαφές που είχε ο ίδιος με τον νυν υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής την περίοδο του πρώτου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες: «Μου είχε ζητήσει μια χάρη ο κ. Παππάς, που την ήθελε και ο πρωθυπουργός: Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα. Οπως και έγινε, τον συνάντησα και μου ζήτησαν να καταβάλω υπό τη μορφή δανείου το ποσό των 20,5 εκατομμυρίων ευρώ για να πληρώσει ο κ. Καλογρίτσας την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες. Εξήγησα στον κ. Καλογρίτσα ότι έχω την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Προκαλώ τον κύριο Παππά να βγει και να το διαψεύσει».

Συνεχίζοντας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιέγραψε μια πολύ καλή σχέση με το Μαξίμου ως το 2016, που αμέσως μετά χάλασε και εξήγησε γιατί: «Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στο τέλος του 2016 ήταν πεντακάθαρα. Τι έγινε μετά από αυτό; Οταν συζητούσαμε για τον ΔΟΛ, δεν δέχτηκα να βάλω διευθυντές που ήταν της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί έχω συνηθίσει να μην είμαι ούτε μπροστινός ούτε φερέφωνο, είμαι πάντα εγώ. Δεν θα έβαζα ποτέ ανθρώπους που μου υπέδειξαν, δεν θα γίνω ποτέ ούτε Ιβάν Σαββίδης ούτε μπροστινός ούτε λαγός. Δεν κατηγορώ κανέναν, ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

f1kokkalis

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε για τον Σωκράτη Κόκκαλη, για τον οποίο είπε ότι το μοναδικό κοινό στοιχείο τους ήταν η διαδοχή στην ηγεσία του συλλόγου.

Νέο γήπεδο

«Εγώ δεν γιγαντώθηκα επιχειρηματικά μετά την ανάληψη της διοίκησης της ΠΑΕ, γιατί εγώ δεν διαπλέχθηκα στο Δημόσιο. Οι δουλειές μου είναι στο εξωτερικό, έχουν να κάνουν με κολοσσούς στο εξωτερικό» τόνισε και αναφέρθηκε σε «σφιχταγκάλιασμα του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Δ. Μελισσανίδη μέσω της Ιντραλότ και το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στο οποίο ενεπλάκη η Ιντρακάτ του κ. Κόκκαλη», ενώ αντιμετώπισε με ειρωνική διάθεση τον γιο του Πέτρο.

«Ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μαζί μας, επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του Σωκράτης, για να έχει ένα αντικείμενο να ασχολείται στην καθημερινότητα, γιατί είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις, όπως και στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, που άφησε πίσω του 7.000.000 χρέη που καλύψαμε».
Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Λογικό ήταν να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, δουλειές έχουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλά κάνει και στηρίζει τον πατέρα του στις δουλειές που κάνει. Εχουμε ελευθερία κινήσεων στη δημοκρατία που ζούμε».

Πέτρος Κόκκαλης: «Είναι ψεύτης! Θα μας κρίνει όλους η Ιστορία»

Σε υψηλούς τόνους και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς απάντησε ο Πέτρος Κόκκαλης στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «ψεύτη» τον επιχειρηματία, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι το 2014 του είχε προτείνει να κατέβει για υποψήφιος δήμαρχος. Μάλιστα, όπως είπε, την πρόταση του την είχε μεταφέρει ο μετέπειτα υποψήφιος και νυν δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης.

kokkalis petros

«Είμαι σοκαρισμένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά ο κ. Μαρινάκης. Είναι σοκαριστική εμπειρία να τον ακούς. Πρέπει πολύ συχνά να βγαίνει στα ΜΜΕ, να ακούει ο κόσμος τις απόψεις του και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την πολιτική ζωή» είπε και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο:

«Οσον αφορά αυτό που είπε για μένα, έχει σημασία να πω την αλήθεια στον κόσμο του Πειραιά και, αν θέλει, ας βγει να με διαψεύσει. Ο κ. Μαρινάκης είναι ψεύτης.
Οπως τσακώνεται με όλον τον κόσμο, κάποια στιγμή τσακώθηκε και με τον κ. Μιχαλολιάκο και μου ζήτησε τον Φεβρουάριο του 2014 να είμαι υποψήφιος δήμαρχος. Μου μετέφερε την πρόταση μέσω του Γιάννη Μώραλη, που εργαζόταν τότε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και είμαστε φίλοι. Του ζήτησα δύο ημέρες να το σκεφτώ, αλλά άμεσα αποφάσισα ότι, παρότι είναι σπουδαίο να είσαι δήμαρχος Πειραιά, δεν είμαι διατεθειμένος να είμαι δοτός δήμαρχος με ένα δημοτικό συμβούλιο εκλεγμένο από τον κ. Μαρινάκη».

Εκμετάλευση

Ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, υπονοώντας ότι ο σύλλογος του Πειραιά και οι φίλαθλοί του γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τον επιχειρηματία για τους δικούς του σκοπούς και επιδιώξεις.
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος, αλλά καμιά φορά παίζουν ρόλο και οι άνθρωποι. Κανένας δεν είναι μεγαλύτερος από τον Ολυμπιακό, θα μας κρίνει όλους η Ιστορία.
Ο ίδιος, όπως είπε, έχει τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Μαρινάκη, έχει και καινούργιο κανάλι, έχει πάρα πολλά παπαγαλάκια που χρησιμοποιεί.. Πρέπει, όμως, να τον παρακαλέσω να βγαίνει πιο συχνά στα ΜΜΕ για να καταλάβει και ο κόσμος τον χαρακτήρα του».

«Πάρτι» στο twitter για την «ευφράδεια» του λόγου του

Η συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε αιτία να στηθεί «πάρτι» στο twitter, με πολλούς να υποστηρίζουν πως ήταν στημένη σε σημείο που να βγάζει μάτι και κάποιους άλλους να υπονοούν πως ο επιχειρηματίας διάβαζε τις απαντήσεις. Χαρακτηριστικά είναι μερικά σχόλια των «φανατικών» του twitter, που η συνέντευξη τους καθήλωσε:

Χορηγία

«Δεν έχει ευφράδεια ο Μαρινάκης; Ολόκληρο Harvard τον εκτίμησε, άπλυτοι συριζομαδούροι», «Οταν πας για συνέντευξη και πέφτουν τα SOS», «Βαγγέλη, πάμε από την αρχή: ΒΟΥ+Α= ΒΑ», «Τ και Α = Τα. ΛΟ-ΛΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗ-ΛΟ. Αποκτήσαμε τικ με τη συνέντευξη! εύγε, μπράβο!!!» γράφουν μεταξύ άλλων.

Ορισμένοι άλλοι αναφέρθηκαν στη χορηγία του κ. Μαρινάκη στη Νέα Δημοκρατία: «2 air condition και 3 υπολογιστές λέει ο Μαρινάκης ότι έκανε μόνο δώρο-χορηγία στη Ν.Δ. και αυτά δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. Από που ψωνίζεις, ρε συ Βαγγέλα, ηλεκτρονικά και στα δίνουν τόσο φθηνά;», για να καταλήξουν οι σχολιαστές με μηνύματα του στιλ «…ρεσιτάλ ερμηνείας» και «όταν είσαι ο Μαρινάκης και είσαι σίγουρος ότι θα σκίσεις σε στημένη συνέντευξη».

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...