Τσάκωσαν ζωγράφο και γερόλυκο της ροκ για παιδική πορνογραφία

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το «δόλωμα» και 1.000 φωτογραφίες που διοχέτευε ένας 67χρονος στο διαδίκτυο

Τσάκωσαν ζωγράφο και γερόλυκο της ροκ για παιδική πορνογραφία

❱❱ Οι αποκαλύψεις νεαρής για όσα έζησε και είδε στα 15 της οδήγησαν στην εξάρθρωση κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας

Η καταγγελία μιας 18χρονης -σήμερα- κοπέλας ότι από τα 15 της χρόνια έκανε γυμνές φωτογραφίσεις οδήγησε τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στα ίχνη κυκλώματος που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια, τα φωτογράφιζε σε άσεμνες στάσεις και προωθούσε το υλικό σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, αποκομίζοντας εκατοντάδες ευρώ!

Η έρευνα άρχισε όταν το κορίτσι αποκάλυψε πως είχε φωτογραφηθεί τόσο από έναν 40χρονο πασίγνωστο ζωγράφο όσο και από έναν 67χρονο, ο οποίος εμφανιζόταν ως παλιός ρόκερ. Ο δεύτερος χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» τη 40χρονη σύντροφό του, που εμφανιζόταν ως μανεκέν για να παρασύρει στα δίχτυα τους ανήλικα κορίτσια, τα οποία ονειρεύονταν καριέρα στις πασαρέλες.

Ενα από αυτά ήταν η 18χρονη, που μεγάλωνε με ανάδοχες οικογένειες, η οποία βρέθηκε αρχικά στα χέρια του διάσημου ζωγράφου, ο οποίος τη φωτογράφιζε συχνά με σέξι εσώρουχα ή και γυμνή, χωρίς όμως ποτέ να της κάνει κάποια ανήθικη πρόταση ή να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της.

Από μια εξωφρενική σύμπτωση, η τότε ανήλικη κοπέλα έτυχε να συναντηθεί με τον 67χρονο, που δεν είχε καμία σχέση με τον ζωγράφο. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ντυνόταν νεανικά και φαίνεται πως ζούσε από τις πωλήσεις φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, τριγύριζε μαζί με την 40χρονη ερωμένη του σε χώρους όπου συχνάζουν έφηβοι και οι δυο τους «ψάρευαν» μαθήτριες, ηλικίας από 16 έως 17 ετών.

Το ζευγάρι υποσχόταν στις ανήλικες ότι θα τις κάνουν διάσημες στον χώρο της μόδας, καθώς διέθεταν τις απαραίτητες γνωριμίες για να τις προωθήσουν. Επειτα τις έπειθαν να τους ακολουθήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που διατηρούσε ο 67χρονος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τις φωτογράφιζαν με σέξι εσώρουχα, με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ακόμα και με χειροπέδες.

Ταυτοποιήθηκαν δέκα κοριτσάκια

Οι αποκαλύψεις της 18χρονης οδήγησαν στις συλλήψεις τόσο του ζωγράφου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ποσότητα χασίς, σπαθιά και μαχαίρια, αλλά και το ποσό των 6.600 ευρώ, όσο και του rocker και της συντρόφου του. Στην κατοχή του ζευγαριού οι αστυνομικοί του Ανηλίκων ανακάλυψαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών που διοχετεύτηκαν σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό! 

Δέκα από τα κορίτσια έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και η έρευνα για τα υπόλοιπα συνεχίζεται. Στον υπολογιστή του 67χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες αποστολές άσεμνων φωτογραφιών προς διάφορα emails στο εξωτερικό και ερευνάται πού τις διοχέτευε. Ο ίδιος, πάντως, όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ