Πρόωρο Πάσχα για υπερτυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ με 200.000 €

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόωρο Πάσχα για υπερτυχερό στο ΣΚΡΑΤΣ με 200.000 €

❱❱ Σήμαναν οι καμπάνες για τα... καλά και η Ανάσταση ήρθε πρόωρα για έναν υπερτυχερό από το Τρίκερι του νότιου Πηλίου, αφού κέρδισε στο ΣΚΡΑΤΣ το ποσό των 200.000 ευρώ!

Ο τυχερός σίγουρα δεν θα πίστευε στα μάτια του τη στιγμή που έξυνε την καρτέλα του τυχερού παιχνιδιού που είχε αγοράσει αντί τριών ευρώ, όταν είδε να εμφανίζεται το ιλιγγιώδες για τις μέρες μας ποσό.

Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο του όμορφου χωριού, αλλά ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί και οι φήμες για την ταυτότητά του οργιάζουν.

Στα μαγαζιά και τα καφενεία, αλλά και στα σπίτια και στους δρόμους όλοι συζητούν για τον συγχωριανό τους που έγινε πάμπλουτος. Βέβαια, ο παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ δεν αποκλείεται να είναι και επισκέπτης, που πήγε στο χωριό για τις γιορτές του Πάσχα. Πάντως, ο ένας κοιτάζει τον άλλον, αφού θεωρούνται όλοι πιθανοί υπερτυχεροί. Το «χρυσό» δελτίο αγοράστηκε από το Κέντρο Τύπου της Ασημίνας Πασσιά, η οποία σήμανε συναγερμό μόλις έμαθε από τον ΟΠΑΠ για το υπέρογκο ποσό.

«Χαρήκαμε»

«Από τον ΟΠΑΠ ενημερωθήκαμε πως ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ που αγοράστηκαν από το μαγαζί μας κέρδισε 200.000 ευρώ. Οπως ήταν φυσικό, χαρήκαμε ιδιαίτερα για τον τυχερό που αγόρασε το λαχείο» είπε στον «Ταχυδρόμο» η κυρία Πασσιά, σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ πρέπει να αγοράστηκε από τον νικητή στο διάστημα από τα τέλη Φεβρουαρίου έως το τέλος Μαρτίου.

«Εκείνο το διάστημα στο χωριό μας μεσολάβησαν δύο τριήμερα, οπότε υπήρχαν πολλοί επισκέπτες. Ενδεχομένως να είναι κάποιος ξένος» εκτίμησε, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι συγχωριανός της ο τυχερός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ