Αμετανόητος στον εισαγγελέα ο 60χρονος που εκτέλεσε τον κοινοτάρχη Ορθουνίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αμετανόητος στον εισαγγελέα ο 60χρονος που εκτέλεσε τον κοινοτάρχη Ορθουνίου

❱❱ Ο 60χρονος Δ. Μ., που κατηγορείται ότι εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 43χρονο κοινοτάρχη Ορθουνίου Κωστή Κατσουλάκη για κτηματικές διαφορές, εμφανίστηκε αμετανόητος χθες ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων.

Ο φερόμενος ως δράστης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το δικαστικό μέγαρο τον λόγο για τον οποίο σκότωσε τον άτυχο πατέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού, απάντησε κυνικά: «Γιατί είχε ψευδορκήσει».

Ο 60χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στην ανακρίτρια Χανίων, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Το άγριο φονικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το μίνι μάρκετ που διατηρούσε το θύμα στο Βαμβακόπουλο Χανίων. Γύρω στη 1 το μεσημέρι ο δράστης πήγε έξω από το μαγαζί του 43χρονου και τον φώναξε να βγει έξω. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος, πριν πυροβολήσει, είπε στο θύμα του «Δεν κράτησες τον λόγο σου» και άνοιξε πυρ εναντίον του.

Αιμόφυρτος

Ο άτυχος Κατσουλάκης έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, έχοντας δεχτεί πυρά στο κεφάλι από πολύ κοντινή απόσταση, και παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, αφήνοντας ορφανό το παιδί του. Ο 60χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι με το θύμα είχε κτηματικές διαφορές, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν αντιπαράθεση για ζητήματα της τοπικής κοινότητας σχετικά με κάποιον δρόμο του χωριού.

Ε.Π.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ