Και δεύτερος καθηγητής «φακελάκης» στο ΤΕΙ Σερρών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Και δεύτερος καθηγητής «φακελάκης» στο ΤΕΙ Σερρών

❱❱ Νέα υπόθεση διαφθοράς κλυδωνίζει τα τελευταία 24ωρα το ΤΕΙ Σερρών, καθώς λίγους μήνες μετά τις αποκαλύψεις για...

... τον 59χρονο καθηγητή που ζητούσε χρηματικά και όχι μόνο ανταλλάγματα από τους φοιτητές του και δεύτερος συνάδελφός του φέρεται ότι ακολουθούσε αντίστοιχες πρακτικές!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη σχηματίσει και νέα δικογραφία σε βάρος καθηγητή των ΤΕΙ που ζητούσε φακελάκι από σπουδαστές για να περάσουν τις εξετάσεις στο μάθημά του!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νέες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βασίστηκαν, μεταξύ άλλων, σε μεταγενέστερες καταγγελίες και μαρτυρίες σπουδαστών, που αποφάσισαν να σπάσουν τον κύκλο της σιωπής.

Οπως αποκαλύπτει ο πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών Δημήτρης Χασάπης, η νέα δίωξη σε βάρος δεύτερου καθηγητή στοιχειοθετήθηκε από το γεγονός «ότι οι απομαγνητοφωνήσεις προχώρησαν, ενδεχομένως να είχαν οι Αρχές καινούργιες καταθέσεις από φοιτητές και πριν από λίγες ημέρες διατάχθηκε κύρια προανακριτική εξέταση».

«Διαβιβάσαμε το υλικό που πήραμε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο μέλος ΔΕΠ στο οποίο ασκήθηκε η ένορκη διοικητική εξέταση με την παράκληση να επισπεύσει την ολοκλήρωση της κατάθεσης όσο γίνεται για να δούμε μετά και με το πόρισμα αν πρέπει να ασκηθεί καινούργια πειθαρχική παραπομπή ή όχι» εξηγεί ο κ. Χασάπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ