Στη Μύκονο ο ατακτούλης Στρος Καν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η καριέρα του μεσιέ Ντομινίκ έληξε όταν πήγε να βιάσει καμαριέρα

Στη Μύκονο ο ατακτούλης Στρος Καν

❱❱ Ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ σε διακοπές με την τέταρτη σύζυγό του

Διακοπές στη Μύκονο για τον Ντομινίκ Στρος Καν. Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου επέλεξε το νησί των ανέμων για να ξεκουραστεί με τη νέα του σύζυγο -τέταρτη στη σειρά- Μίριαμ Λ' Αουφίρ, με την οποία τον «συνέλαβε» η κάμερα του Mykonos Live TV να κάνει βόλτα στη βροχερή Ανω Μερά.

Εχοντας αφήσει μούσι, ο 70χρονος σήμερα δικηγόρος κάθισε με τη σύζυγό του σε παραδοσιακό ταβερνάκι της περιοχής και έδειχνε αναποφάσιστος για το τι θα παραγγείλει!

Να θυμίσουμε ότι ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΔΝΤ υποχρεώθηκε σε παραίτηση το 2011, όταν κατηγορήθηκε από καμαριέρα ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει. Εκείνη την εποχή, μάλιστα, ο Στρος Καν εθεωρείτο ο βασικός διεκδικητής των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία. Οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, καθώς η νομική ομάδα του ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την καμαριέρα Ναφισάτου Ντιάλο, όμως, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε τουλάχιστον 12 σεξουαλικά όργια εντός τριετίας με ιερόδουλες, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για μαστροπεία, παρότι ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως οι κοπέλες ήταν πόρνες. H υπόθεση μάλιστα έγινε ταινία, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον ρόλο του Στρος Καν και τη Ζακλίν Μπισέ σε αυτόν της Αν Σενκλέρ, της Γαλλίδας δημοσιογράφου που πήρε διαζύγιο από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ αν και αρχικά είχε σταθεί στο πλευρό του όταν ξέσπασε το σκάνδαλο.

Ο ατακτούλης 70χρονος έχει ντυθεί γαμπρός τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο τελευταίος γάμος του ήταν πριν από δυόμισι χρόνια, τον Οκτώβριο του 2017, με την 51χρονη, μαροκινής καταγωγής Μίριαμ Λ' Αουφίρ, η οποία εργάζεται ως υπεύθυνη εξωτερικών υποθέσεων στην πρεσβεία του Μαρόκου στη Γαλλία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ